Gáspár Laci nem lehet majd jelen az Álarcos énekes 2. évadának következő felvételein, a zsűritag ugyanis pozitív koronavírus-tesztet produkált. A nyomozó az RTL Klub műsorának első két adásában, tehát szeptember 6-án és 12-én még látható lesz – mivel ezeket az epizódokat még augusztusban leforgatta a stáb -, az ezt követő két hétben azonban vendégnyomozók ugranak be Gáspár Laci helyére. Az Álarcos énekes nyomozója jelenleg tünetmentes és otthoni karanténban van.

“Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen” – mondta Gáspár Laci.

Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint a kontaktkutatás nem vezetett az Álarcos énekes stábtagjaihoz, Gáspár Laci ugyanis augusztus 22-e, azaz a második adás felvétele óta nem érintkezett velük. A produkció gyártója ennek ellenére is mindenkit letesztelt, a többi nyomozó és a műsorvezető Istenes Bence is negatív teszteredményt produkáltak. A műsor forgatása az eddig megszokott szigorú előírások szerint folytatódik, folyamatos fertőtlenítés, hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése és a kötelező távolságtartás mellett.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról