A NőComment! 2018-ban indult a Spektrum Home-on. A produkció utoljára nagypénteken jelentkezett egy különkiadással az RTLII-n. Az RTL Magyarország közleményéből kiderült, hogy hamarosan folytatódik Liptai Claudia műsora. A NőComment! következő szezonja augusztus 28-án, vasárnap 21 órakor indul az RTLII-n. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

A NőComment! új évadában a könnyed, szórakoztató témák mellett komolyabb kérdések is terítékre kerülnek majd. A műsor egy állandó rovattal is bővül: Dr Piczkó Kati pszichiáter adásról-adásra gyakorlati tanácsokkal segíti a nézőket, hogy hogyan kezeljék a stresszt és, hogy ne menjenek rá emberi kapcsolatok erre a kihívásokban nem szűkölködő időszakra. Szintén újítás, hogy a NőComment! csapatához minden alkalommal egy-egy civil vendég is csatlakozik majd.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője Hadas Krisztina újságíró, Király Linda énekesnő, Farkasházi Réka színésznő, Cleo Mitilineou operaénekesnő, László Nicole pedig a műsor civil vonalát fogja erősíteni. Több adásban feltűnik majd Dobó Kata színésznő, Wossala Rozina séf, étteremtulajdonos, médiaszemélyiség, Parti Nóra színésznő, Antal Ilona üzletasszony és Bagi Renáta pszichológus, üzletasszony.

NőComment! – augusztus 28-tól minden vasárnap 21 órától az RTLII műsorán!
A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese