A Feleségek luxuskivitelben 2017 és 2020 között 4 szezont élt meg a VIASAT3-on. Tavaly októberben bejelentették, hogy a The Real Housewives magyar adaptációja több év szünetet követően 2023-ban az RTL+-on tér vissza. Augusztusban az is kiderült, hogy a produkció neve ezentúl a Város királynői lesz, és a korábbi hírekkel ellentétben az RTL-en lesz látható.

hirdetés

Csütörtökön tartják az idei év egyik legnagyobb televíziós eseményét, a Big Picture konferenciát. A rendezvény keretein belül Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy a Város királynői minden hétköznap látható lesz a csatornán. Az is kiderült, hogy a Város királynőiben nem térnek vissza a korábbi luxusfeleségek, hanem új szereplők életébe nyernek majd betekintést a nézők. A konferencián egy promóvideót is levetítettek, amiből kiderült, hogy a műsor új évadában a Cápák között korábbi cápája, Apró Anna is szerepelni fog.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei