A Feleségek luxuskivitelben 2017 és 2020 között 4 szezont élt meg a VIASAT3-on. Tavaly októberben bejelentették, hogy a The Real Housewives magyar adaptációja több év szünetet követően 2023-ban az RTL+-on tér vissza. Augusztusban az is kiderült, hogy a produkció neve ezentúl a Város királynői lesz, és a korábbi hírekkel ellentétben az RTL-en lesz látható.

hirdetés

Csütörtökön tartják az idei év egyik legnagyobb televíziós eseményét, a Big Picture konferenciát. A rendezvény keretein belül Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy a Város királynői minden hétköznap látható lesz a csatornán. Az is kiderült, hogy a Város királynőiben nem térnek vissza a korábbi luxusfeleségek, hanem új szereplők életébe nyernek majd betekintést a nézők. A konferencián egy promóvideót is levetítettek, amiből kiderült, hogy a műsor új évadában a Cápák között korábbi cápája, Apró Anna is szerepelni fog.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en