2019 februárjában forgatják a Trónok harca első spinoffjának pilot epizódját, melynek nemrégiben jelentette be az HBO a női és a férfi főszereplőjét is. A produkciót Jane Goldman készíti, de George R. R. Martin szoros együttműködésben felügyeli a gyártást. Az író az Entertainment Weeklynek adott most meglepő nyilatkozatot arról, hogy a szériában alig lesz felismerhető Westeros világa. Ráadásul több, az anyasorozatból ismert motívum is kimarad az új produkcióból, így teljesen más élmény lesz a testvérszéria, ha berendelik belőle a teljes első évadot.

“A korábbi információkkal ellentétben 5000 évvel az anyasorozat előtt játszódik majd az előzmény pilotja, amelyből több eddig ismert elem is kimarad. A Trónok harca világában játszódó új sorozatban nem lesz benne többek között a Vastrón, Királyvár városa és a Targaryen család sem” – árulta el Martin, akinek november 20-án jelent meg új regénye, a Tűz és vér.

“Westeros világa nagyon öreg, egy teljesen más felállással kell majd a nézőknek megbarátkozniuk. Mint ismeretes, a Hosszú éjszaka után történt Valyria felemelkedése és bukása, így a pilotban sárkányok se lesznek. A valyriaiak jóval a Mások támadása után találták csak meg ezeket a tűzokádó lényeket és tették csatlósaikká némi varázslat segítségével. Bízok abban, hogy Jane Goldman kihozza a maximumot a testvérszériából és kíváncsian várom, hogy milyen reakciók fognak érkezni a rajongók részéről” – tette hozzá a Trónok harca írója, aki jelenleg egy Új-Mexikóban található viskóban bujkál, hogy befejezze a Winds of Wintert. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban