Augusztus eleje óta tudjuk, hogy egy vadonatúj, realityt és talkshow-t ötvöző műsor érkezik a VIASAT3-ra. Az Adom a napom egy különleges produkció, melynek a házigazdája Geszti Péter, aki ezzel a műsorral tér vissza a tévé képernyőjére. Az Adom a napom első élő adása ma 20 órakor indul, és mostantól minden héten hétfőtől csütörtökig új adásokkal lesz látható a VIASAT3-on. 

hirdetés

Az Adom a napom egy-egy híresség egy napját mutatja be a közönség számára. A magyar fejlesztésű formátum érdekessége, hogy az ismert emberek napját a nézők online felületen, a www.adomanapom.hu oldalon is nyomon követhetik, ugyanis élőben megtekinthető, hogy éppen mit csinálnak, hol járnak és kikkel találkoznak.

A cross-platform műsorban az ismert emberek a nap végén élő adásban beülnek a stúdióba, ahol Geszti Péter várja őket, hogy a napközbeni eseményekről és sok minden másról is beszélgessenek. Az interjú már a VIASAT3-on lesz látható, nem pedig online. A spéci talkshow által közelebbről, szerkesztés nélkül is megismerhetjük a hírességeket és megtudhatjuk, hogy mivel telnek a mindennapjaik.

Az Adom a napom öt héten át kerül képernyőre, ami idő alatt 20 ismert ember lesz látható a produkcióban. A műsorba hívott vendégek felhozatala igen színes, ugyanis különböző területeken tevékenykednek. Az első héten Alföldi Róbert, Stohl András, Liptai Claudia és Curtis életét ismerhetjük meg, de a későbbiekben többek közt bepillantást enged a napjába Gálvölgyi János, Kajdi Csaba és Majoros Hajnalka is.

Hogyan telik egy ismert ember napja? Milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a mindennapokban? Hogyan számolnak be az eseményekről Geszti Péternek? Kiderül mától minden héten hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on!

(A cikket az Antenna Entertainment támogatta.)

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon