A Drága örökösök 1. évada idén január és április között volt látható. A sorozat első 81 része hatalmas siker lett, így hamar berendelték a produkció folytatását. Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese korábban azt nyilatkozta a SorozatWikinek, hogy még idén egy vadonatúj telenovellát készítenek, így arra lehetett számítani, hogy csak ezután, év végén vagy jövő januárban folytatódik az örökösök. Egyes rajongói Facebook oldalak biztosra írták a szeptemberi folytatást, de végül minden várakozásnál előbb visszatér a sorozat.

A SorozatWiki egyik olvasója vette észre, hogy a TV24 mobilalkalmazásába hamarabb kikerült az RTL Klub augusztus 3. heti tévéműsora. Az ott olvashatók alapján augusztus 12-én 20:05-kor folytatódik a Drága örökösök “A felújítás” című epizóddal. Mivel ez a rész az első évad során nem volt látható, így egészen biztosan a 2. évad premierjéről lehet szó. Így az augusztus 9-én kifutó, A mi kis falunk 3. szezonbeli ismétlését a Drága örökösök új évadja váltja a RTL Klubon.

Azt nem tudni, hogy az RTL Magyarország eredetileg is ekkor kezdte volna el a sorozat új részeit vetíteni, vagy a korábbi műsorváltozások hatására hozták előbbre. Olyan azonban az elmúlt években nem volt, hogy már augusztus első felében képernyőre tűznek egy feltehetően ősszel is látható műsort, ezzel részben már augusztus közepén elindulhat az RTL Klub őszi műsorrendje.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban