2015-ben indult az HBO harmadik nagy magyar sorozata. Az Aranyélet hamar nagyon sikeres lett, ezért 2016-ban bemutatták a második évadot is. Az elmúlt két évad 7 díjat kapott a Televíziós Újságírók Díján, az HBO különböző felületein pedig a Trónok harcához hasonló népszerűségnek örvendett. Az HBO után nagy meglepetésre idén ősszel a TV2 is bemutatja a széria első évadát. Szeptember 23-tól vasárnap esténként lesz látható, de pontos kezdési időpontot még nem tudni. Az Aranyélet nem tipikusan egy kereskedelmi tévés sorozat, nagy kérdés hogyan fog működni a második legnézettebb hazai csatornán. Részletek a TV2 közleményében:

2015-ben debütált a magyar HBO harmadik saját gyártású sorozata, az Aranyélet. A széria mind szakmai, mind nézői, mind nemzetközi körökben hatalmas sikert aratott, idén októberben már a harmadik évad érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra. A megállapodás értelmében az Aranyélet bemutatkozó évada ősszel a TV2-n lesz látható.

A sorozat a látszólag tökéletes életet élő Miklósi családról szól. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van, hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

hirdetés

Az Aranyéletben olyan nagyszerű színészek alakítják a főszerepeket, mint Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Anger Zsolt.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban