Charles Dance a Trónok harca első évadában bukkant fel először, a kegyetlen Tywin Lannister a rajongók egyik nagy kedvence volt, egészen addig, míg a negyedik szezon fináléjában Tyrion Lannister meg nem ölte a férfit. A karakter azóta semmilyen formában nem volt látható az HBO produkciójában. Charles Dance azonban továbbra is figyelemmel kísérte a Westerosban történteket, nemrég pedig egy amerikai lapnak fakadt ki arról, hogy mennyire nem tetszett neki a végeredmény. A Trónok harca szereplői közül a legtöbben védték a lezárást, egyedül Nikolaj Coster Waldau emelte fel a szavát a 8. évad ellen.

“Ha elém raknának egy petíciót, amely azt kéri, hogy az HBO forgassa újra az utolsó 6 epizódot, habozás nélkül aláírnám azt. Láttam az utolsó részt, hűséges nézője maradtam a szériának azt követően is, hogy kiírtak belőle. Fantasztikus sorozatnak tartottam a Trónok harcát és nagyon büszke voltam, hogy szerepelhettem benne. Imádtam a sok történetszálat, amelyet bemutattak a készítők és több olyan karakter is volt, akiknek a sorsa rajongóként is érdekelt. Sokan lehettek olyanok, akiknek tetszett a finálé, én azonban sajnos azok között voltam, akik csalódtak” – mondta a színész.

A Trónok harca rajongók hírhedt petícióját, amelyben azt követelték, hogy az HBO hozzáértő írókkal készítse el újra az utolsó szezont, mostanra közel két millióan írták alá.

hirdetés
hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)