A TV2 vadonatúj főzőműsora, a Love Bistro augusztus 24-én, bő két hete debütált a csatornán. A gasztro-reality öt héten keresztül, egészen szeptember 25-ig ment volna a kora esti sávban. A műsor azonban katasztrofális számokat hoz, ezért vagy idő előtt leveszik a képernyőről, vagy későbbre rakják. A Love Bistro bukása miatt idő előtt, már szeptember 14-én elindul a Bezár a bazár! harmadik szezonja. A produkció előző etapja tavaly tavasszal kitűnő nézettséggel került képernyőre a TV2-n.

A Bezár a bazár! műsorvezetői továbbra is Majka és Till Attila lesznek, a műsor új adásaiban több újdonságot is láthatnak majd a nézők. A harmadik évad egyik fontos újítása a “bazári majom” felbukkanása lesz, az emberszabású plüssfigura egy körön át segítheti a játékosokat a kihívás megoldásában. Fontos változtatás lesz ezen kívül, hogy a dobozokban úgynevezett
“meglepetéskártyákat” helyeznek el a szerkesztők, ezeken pedig különböző extra nyereményeket tüntetnek fel. A kvízjátékban is lesz újítás, a fotós kérdések mellett videós bejátszásokhoz kapcsolódó feladványok is lesznek, illetve a játékosokat 15 új kihívással várja.

A TV2 gameshow-jában ismét körülbelül 100 párnak lesz esélye hazavinni az akár 25 milliós fődíjat, emellett több, mint 500 nyereménytárgy közül válogathatnak a játékosok. A műsor előző két évada alatt több mint 110 millió forintnyi nyereményt vittek el eddig, a legnagyobb nyeremény 6 millió forint értékű volt.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora