Tim Burton-nek többek között olyan filmeket köszönhetünk, mint az Ollókezű Edward, Alice Csodaországban és a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya. Kisképernyős debütálása azonban egészen eddig váratott magára. Szerdán ugyanis a Netflix bejelentette, hogy érkezik az Addams Family egyik tagjáról szóló élőszereplős sorozat Burton rendezésében. Az egyelőre 8 részes széria a 7 éves Wednesdayt követi nyomon, aki a Nevermore Akadémián nyomoz különös természetfeletti rejtélyek után. A sorozat nem meglepő módon a Wednesday címet kapta, de remélhetőleg a család többi tagja is felbukkan majd benne. A bejelentéssel együtt a streaming szolgáltató egy posztert is bemutatott a Twitter oldalán.

Mivel Tim Burton ismert arról, hogy igazán furcsa és sötét világot teremt a képvászonra, így tökéletes választásnak bizonyul a természetfeletti és groteszk történet legújabb adaptációjának létrehozására. A rendezőt korábban már emlegették egy Addams Family projekttel kapcsolatban, amely egy 3D-s stop motion animáció lett volna, azonban az sose készült el. Tavaly év végén már felröppentek híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a rendező a galád családról szóló élőszereplős szérián dolgozik, azonban egészen mostanáig nem derültek ki erről részletek.

Burton a rendezői munka mellett producerként is részt vesz a sorozat elkészítésében. A showrunnerek Alfred Gough és Miles Millar lesznek, akik a Smallville-ért is felelősek voltak. Azt hogy ki alakítja az ikonikus Wednesday Addamset egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy mikor lesz a bemutató.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)