A Netflix az előző évekhez hasonlóan most is egy videóban mutatta be a 2024-ben debütáló, legnagyobb sorozatainak és filmjeinek rövid előzeteseit. A produkciók közt olyanok is szerepelnek, amelyekből jelent már meg ajánló, de a a többségből most láthatunk először felvételeket. Emellett a streaming szolgáltató több film premierdátumát is nyilvánosságra hozta. A Netflix videója a cikk alján tekinthető meg.

Eric

A sorozatok közül már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a Bridgerton család 3. évadának első fele május 16-án, második felvonása pedig június 13-án érkezik a streaming szolgáltatóra. Most pedig betekintést nyerhetünk a Penelopéra és Colinra fókuszáló évadba. A Trónok harca alkotópárosának vadonatúj szériája, a 3-test-probléma március 21-én debütál majd, a Netflix videójában pedig ebből is láthatunk új képsorokat. Január végén már bejelentették, hogy ebben az évben válik elérhetővé az Emily Párizsban 4. etapja, A diplomata 2. szezonja és a Squid Game 2. évada is, utóbbiból egy rövid részlet is látható a Netflix előzetesében.

hirdetés

Az ajánlóból derült ki, hogy még idén debütál az Outer Banks 4. etapja, az Éjjeli ügynök (The Night Agent) 2. szezonja és a Szörnyeteg antológiasorozat 2. évada, a Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, amelyben ezúttal új gyilkosok kerülnek a középpontba. Idén válik elérhetővé a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 3., és egyben utolsó etapja, a Cobra Kai 6., befejező szezonja és Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) 4. évada, amellyel lezárást kap a történet. Ebben az évben jön a streaming szolgáltatóra a Formula-1 versenyzőt bemutató Senna minisorozat, és a Benedict Cumberbatch főszereplésével készült Eric című miniszéria is.

Back in Action

A filmek terén azt már lehetett tudni, hogy március 8-án debütál a Stranger Thingsből is ismert Millie Bobby Brown legújabb akció-kalandfilmje, A hercegnő és a sárkány (Damsel), amihez egy újabb ajánlót láthatunk a Netflix videójában. Április 19-én válik elérhetővé a Rebel Moon: 2. rész – A sebejtő (Rebel Moon – Part Two: The Scargiver), most pedig egy kis betekintést nyerhetünk a történet folytatásába.

A Netflix előzeteséből kiderült, hogy 2024-ben érkezik a streaming szolgáltatóra a Jennifer Lopez főszereplésével készült Atlas című sci-fi-akciófilm, valamint Keira Knightley, Ben Whishaw és Sarah Lancashire közös kém thrillerje, a Black Doves is. Ebben az évben lesz a premierje Jamie Foxx, Cameron Diaz, Kyle Chandler és Glenn Close akcióvígjátékának, a Back in Action-nek, valamint a Tyler Perry által rendezett Six Triple Eight című háborús filmdrámának is.

A Netflix több új film pontos premierdátumát is bejelentette. Május 9-én érkezik a platformra Brooke Shields és Miranda Cosgrove közös romantikus vígjátéka, a Mother of the Bride. Augusztus 16-tól lesz megtekinthető a Mark Wahlberg és Halle Berry főszereplésével készült The Union. Már korábban bejelentették, hogy idén nyáron debütál a Beverly Hills-i zsaruk franchise legújabb alkotása, a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley, most pedig nyilvánosságra hozták, hogy július 3-án lesz a premierje.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon