7 év után távozott a HBO Magyarország marketing igazgatója, Baranyai Szabolcs – tudta meg a SorozatWiki. A szakember közel egy évtizedes munkával építette az HBO márkáját idehaza. A nevéhez fűződik többek között a hazai saját gyártások, a Társas játék, a Terápia illetve az Aranyélet teljes marketingkommunikációja, továbbá neki is köszönhető hogy a Trónok harca idehaza is ekkora jelenség lett. Nagy szerepet töltött be az HBO GO 2017-es D2C magyarországi bevezetésében is.

„Kreatív, megoldásközpontú gondolkodása és igazi csapatjátékos hozzáállása a szakma legjobbjai közé emeli. Az HBO teljes hazai csapatának nevében sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz és feladatokhoz, amiket a magyar filmek kommunikációja fog nyújtani” – mondta Riczu Tibor, az HBO Europe digital marketing vezetője a SorozatWikinek.

Baranyai Szabolcs április 1-től a Nemzeti Filmintézetnél (korábbi nevén Nemzeti Filmalap) folytatja, marketing és kommunikációs igazgatóként. Feladatához tartozik az NFI kommunikációjának konszolidálása, a támogatott produkciók marketingerejének maximalizálása és ezáltal a magyar mozgókép népszerűségének növelése.

hirdetés

„Nagy örömmel és ambícióval érkezem az NFI-hez, inspiráló a feladat, hogy minél több nézőhöz juttassuk el a magyar mozgókép alkotásokat. Több új, nagyívű terv van a Filmintézetnél, amelyekhez nagyon izgalmas marketing feladatok tartoznak” – nyilatkozta Baranyai Szabolcs a SorozatWikinek.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje