A SuperTV2 indulása óta legmagasabb közönségarányát érte el a teljes lakosság és a 18-59 évesek körében is az elmúlt héten, főműsoridőben és teljes napon egyaránt. A TV2 Csoport prémium csatornája kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a harmadik legnézettebb kábelcsatorna lett a heti toplistán. A csatorna saját gyártású tartalmai és premier mozifilmjei is csatornaátlag felett teljesítettek – olvasható a tévéadó közleményében.

A SuperTV2 indulása óta legmagasabb piaci részesedését érte el a 18-59-es célcsoportban az elmúlt héten főműsoridőben (3,97% SHR), valamint teljes napon (4,02% SHR) egyaránt. A teljes lakosságot tekintve is minden eddiginél nagyobb átlagos közönségarányt tudhat magáénak a csatorna. A kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a harmadik legerősebb kábelcsatorna lett a 11. heti toplistán.

hirdetés

A Jóban Rosszban az idei évben legmagasabb átlagos piaci részesedését érte el a teljes lakosság (11,80% SHR) és a 18-59-es kereskedelmi célcsoport (10,85% SHR) tekintetében is a múlt héten. Az Édes Élet hosszú ideje csatornaátlag felett teljesít, a saját gyártású tartalmak mellett azonban a filmek is számos nézőt vonzottak a képernyők elé. Az Elrabolva 3 című film március 15-én piacvezető lett a kábelcsatornák programjai között.

A celebek életét bemutató Édes Élet márciusban vadonatúj szereplőkkel bővült. A nézők újdonságként betekintést nyerhetnek Singh Viki énekeső, Gregor Bernadett színművésznő és Rábaközi Andrea modell hétköznapjaiba. Április 16-án visszatér a SuperTV2-re a Magellán című tudományos magazinműsor Váczi Gergővel.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban