Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója november elején bejelentette, hogy 2020 után idén ismét új évaddal jelentkezik a Sztárban sztár, ráadásul a megszokottól eltérően nem ősszel, hanem tavasszal. A médiavállalat most nyilvánosságra hozta, hogy ki lesz a nagyszabású showműsor 8. szezonjának házigazdája és kikből áll majd a zsűri. A Sztárban sztár műsorvezetője 2022-ben is Till Attila lesz, de a zsűriben két változás is történt. Kökény Attila és Papp Szabi maradtak, viszont Bereczki Zoltán és Köllő Babett helyett idén Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán zsűrizik majd. Részletek a TV2 Csoport közleményében:  

A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez az elszánt átváltozó művészeknek a nézők mellett, ismét a négytagú zsűrit is meg kell győznie. Az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett, Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert, Makranczi Zalán foglal majd helyet.

Nemsokára pedig az is kiderül, kik azok az ismert előadók, akik a profi maszkmesterek, fodrászok és stylistok segítségével mindenkit elvarázsolnak majd látványos produkcióikkal a stúdióban és a TV készülékek előtt.

Majd az élő adások előrehaladtával arról is lehull a lepel, kihez vándorol az előző széria győztesétől, Szabó Ádámtól a megtisztelő, Magyarország legsokoldalúbb előadója cím. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

A nézői és szakmai körben is rendkívül népszerű formátum olyan elismeréseket zsebelt be, mint a Story Ötcsillag-díj – Az év leg-leg-legje (2014, 2016), és Az év televíziós produkciója (2015, 2017). A Televíziós Újságírók Díja – A legjobb nagyszabású showműsor kategóriában (2014, 2015, 2016). A díjátadó történetében ezt a kategóriát a legtöbbször a Sztárban Sztár nyerte. Illetve a Kamera Korrektúra elismerés – A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor kategóriában (2014, 2016).

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője