A Cool az elmúlt hetekben a harmadik legnézettebb magyar csatorna lett 18-49-ben, főműsoridőben. Ezt nagy részt A mi kis falunk sokadik ismétlésének elképesztő tarolásának köszönheti, mely önmagában is kiemelkedő számokat hoz, ráadásul felhúzza az utána következő sorozatok eredményeit is. Most azonban hétfőn és kedden is komoly műsorváltozás lesz a Coolon, melyek valójában összefügghetnek egymással.

hirdetés

Február 28-án, hétfőn indul a Cobra 11 utolsó évada, ahogy korábban erről már beszámoltunk. Eredetileg 15:50-kor került volna képernyőre, méghozzá dupla új epizódokkal. Azonban műsorváltozás lesz a csatornán és végül egy még kevésbé előnyös sávba került a sorozat. A 26. Cobra 11 évad 2 órával korábban, 13:50-től lesz látható, ugyanúgy naponta két új résszel.

Március 1-jén, kedden is műsorváltozás lesz a tévéadón. Egy nappal korábban, hétfőn ért volna véget A mi kis falunk több hónapja tartó, 19 órás napi ismétlése. Helyette a CSI: A helyszínelők korábbi epizódjait vetítették volna a csatornán. A Pajkaszeg lakóit bemutató széria újravetítéseinek sikerei miatt azonban meggondolhatta magát az RTL Magyarország és mégsem hagyja abba a legnépszerűbb magyar széria újravetítését. Keddtől ugyanis A mi kis falunk 3. évadát kezdik megint adni, mely már legalább a produkció ismétlésének, ismétlésének, ismétlésének, ismétlésének, ismétlésének, ismétlésének, ismétlésének az ismétlése lehet.

Ezzel függhet össze egyébként a Cobra 11 utolsó évadának a korábbra pakolása is, ugyanis a német sorozat eredeti időpontjára rakták az estére tervezett CSI: A helyszínelők régebbi epizódjait.

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira