A vidéki életet bemutató sorozatok az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségnek örvendenek Magyarországon. Ebbe a kategóriába tartozik például A mi kis falunk, a Keresztanyu, vagy a Drága örökösök is. A 24.hu értesülései szerint hamarosan egy újabb vidéken játszódó széria érkezhet az RTL Magyarország egyik csatornájára.

hirdetés

Az egyelőre cím nélküli sorozat rendezője A mi kis falunkat is jegyző Kapitány Iván. A produkció főszereplői között ott van a falus széria három színésze, ugyanis Hevér Gábor, Lovas Rozi és Schmied Zoltán mind láthatóak lesznek a sorozatban. Rajtuk kívül még a Mellékhatásból ismert Sztarenki Dóra is feltűnik majd benne. Az RTL Magyarország megerősítette a hírt az oldalnak.

A mai magyar futballal semmilyen párhuzamot nem vonó, a társadalomkritikától távol maradva szórakoztató vígjátékban a játékosok röviddel a bajnokság vége előtt szembesülnek vele, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleiket, így, ha a következő meccseiken jól szerepelnek, akkor a felsőbb osztályba juthatnak. A helyzet persze nem könnyű, hiszen a nem túl acélos teljesítményt nyújtó edzőjüket baleset éri, így saját kezükbe kell venni az irányítást, és a rajongóik, illetve a településen élők segítségével kell elérniük a kitűzött célt – olvasható a 24.hu cikkében.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)