Júniusban elsőként írtuk meg, hogy a koronavírus miatt a veszélyeztetett koruk miatt ideiglenesen távozniuk kellett a Vili bácsi alakító Várkonyi Andrásnak és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsának. Most kiderült, hogy volt egy újabb szereplőkre vonatkozó következménye is a járványnak. A pénteki Barátok köztben Máté karakterét Kiss Lénárd helyett Csizmadia Máté Noel alakította. A produkciótól megtudtuk, hogy a cserére azért volt szükség, mert a Juli fiát eddig alakító srácot a veszélyhelyzet miatt a szülei nem engedték tovább forgatni.

Kiss Lénárd napra pontosan egy évig szerepelt az RTL Klub napi sorozatában, ugyanis tavaly július 26-án tűnt fel először. Ő Puha Kristófot váltotta, aki előtte 7 évig alakította Mátét a sorozatban.

“A produkciónak Máté szerepére válogatást kellett tartania, mert a már ismert szereplő, Kiss Lénárd a szülei döntése alapján a kialakult egészségügyi helyzetben bevezetett szigorú biztonsági intézkedések ellenére nem vállalta a forgatásokat. Bár sajnáltuk, hogy Kiss Lénárd távozik a sorozatból, de természetesen tiszteletben tartottuk és elfogadtuk a család döntését. Máté karaktere azonban sok jelenetben szerepelt ebben az időszakban is, így semmilyen módon nem lehetett nélkülözni ezért a produkció új castingot tartott Máté szerepére, melynek befutója Csizmadia Máté Noel lett” – válaszolta a produkció a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna