Júniusban elsőként írtuk meg, hogy a koronavírus miatt a veszélyeztetett koruk miatt ideiglenesen távozniuk kellett a Vili bácsi alakító Várkonyi Andrásnak és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsának. Most kiderült, hogy volt egy újabb szereplőkre vonatkozó következménye is a járványnak. A pénteki Barátok köztben Máté karakterét Kiss Lénárd helyett Csizmadia Máté Noel alakította. A produkciótól megtudtuk, hogy a cserére azért volt szükség, mert a Juli fiát eddig alakító srácot a veszélyhelyzet miatt a szülei nem engedték tovább forgatni.

Kiss Lénárd napra pontosan egy évig szerepelt az RTL Klub napi sorozatában, ugyanis tavaly július 26-án tűnt fel először. Ő Puha Kristófot váltotta, aki előtte 7 évig alakította Mátét a sorozatban.

“A produkciónak Máté szerepére válogatást kellett tartania, mert a már ismert szereplő, Kiss Lénárd a szülei döntése alapján a kialakult egészségügyi helyzetben bevezetett szigorú biztonsági intézkedések ellenére nem vállalta a forgatásokat. Bár sajnáltuk, hogy Kiss Lénárd távozik a sorozatból, de természetesen tiszteletben tartottuk és elfogadtuk a család döntését. Máté karaktere azonban sok jelenetben szerepelt ebben az időszakban is, így semmilyen módon nem lehetett nélkülözni ezért a produkció új castingot tartott Máté szerepére, melynek befutója Csizmadia Máté Noel lett” – válaszolta a produkció a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban