Az elmúlt hetekben számos olyan műsorról számoltunk be, melyek a koronavírus miatti forgatási leállások miatt, vagy a válság hatására idén tavasszal egyáltalán nem, vagy csak kevesebb résszel jelentkeznek. Úgy néz ki, hogy a járvány nem fog pár hét alatt lecsengeni, így lassan újabb fázisába ér és hosszabb távú hatásai is lehetnek a televíziós iparra. Így a következő időkben már nyári, őszi elmaradt műsorokról érkezhetnek hírek. A legújabb ilyen a tavalyi év legnézettebb műsoráról szól, melynek idei visszatérését még tavaly novemberben bejelentették.

A SorozatWiki információi szerint elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. Úgy tudjuk, hogy a tehetségkutató lett volna idén ősszel is a csatorna legnagyobb szabású műsora. Az oka pedig az lehet, hogy a produkció stábja a castingot már kora tavasszal el szokta kezdeni és több hónapos előválogatókat tartanak, mire elkezdhetik forgatni az X-Faktor adásait. A koronavírus miatt viszont nyilván ez nem lehetséges, így fizikailag is megvalósíthatatlanná válhatott a tehetségkutató idei évadának elkészítése. Így a Survivor után az X-Faktor lehet a második nagy RTL Klubos műsor, ami járvány miatt elmaradhat ősszel.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát ahol az X-Faktor elmaradását sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánták: “Az RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget” – válaszolta a médiavállalat Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora