A The Witcher stábja februárban kezdett el dolgozni a sorozat 2. évadán, a koronavírus-járvány miatt azonban egy hónap forgatás után le kellett állítani a munkálatokat. A helyzet súlyos volt, olyannyira, hogy az egyik fontos szereplő, a Trónok harcából ismert Kristofer Hivju is megfertőződött. A Brit Filmintézet döntése alapján a nemzetközi stábok hamarosan újra elkezdhetik a felvételeket, a stáb a legutóbbi hírek alapján augusztus közepén tervezi, hogy visszatér London közelébe dolgozni. Eddig nem lehetett tudni, hogy az új szezonra milyen következményei lesznek a leállásnak. A showrunner friss nyilatkozata alapján azonban a különleges egészségügyi helyzet jókora hatással lehet a The Witcher folytatására.

“A koronavírus-járvány és az általa okozott leállás miatt át kell írnunk néhány helyen a The Witcher 2. évados történetét. Mivel folyamatosan jelen vagyok a produkció felvételein és a forgatókönyveket is behatóan ismerem, ezért bármikor tudok további változtatásokat eszközölni, amennyiben szükséges. Ezúttal sokkal jobban figyelünk majd, hogy érzelmes utat járjanak be a főszereplők.

Amikor kitaláltuk az új részek szkriptjeit, természetesen szó sem volt még erről a különleges egészségügyi helyzetről, de a 2. etapban lesznek olyan történetek, amik a jelen kor problémáira koncentrálnak majd úgy, mint az elszigeteltség vagy, hogy milyen egyedül harcolni az igazadért. A The Witcher ezen kívül tősgyökeres fantasy marad, így azok is megtalálják majd a szórakozásukat, akik egy kicsit kizárnák ezt a járványhelyzetet és pár órát nem akarnak foglalkozni a hétköznapok problémáival” – mondta Lauren Schmidt Hissrich, a széria showrunnere.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre