Idén ősszel is számos szórakoztató műsor kerül képernyőre a TV2-n és az RTL-en egyaránt. Azonban a hétköznap esti produkciók közül három fontos műsor is több hetet követően véget ér a napokban. Korábban már külön-külön cikkekben írtunk arról, hogy mikor fejeződnek be, most pedig összefoglaljuk őket.

hirdetés

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., celebes szezonja szeptember 23-án debütált az RTL-en. Árpa Attila műsorának idei évada az előzőtől eltérően minden héten csupán hétfőtől csütörtökig látható a tévéadón. A krimi-reality 12., egyben utolsó része október 10-én, most csütörtökön 20 órakor lesz látható az RTL-en.

A 20 év után a TV2-n visszatért A Kísértés, melynek vadonatúj évada szeptember 1-jén, vasárnap indult a csatornán. A reality rá következő naptól pedig hétfőtől csütörtökig 21:30-kor folytatódott a csatornán. A Kasza Tibor műsorvezetésével készült produkció jelenlegi etapja azonban 25 rész után, október 10-én, most csütörtökön 21:30-kor befejeződik.

Az Ázsia Expressz 5. etapja szeptember 1-től, vasárnaptól látható a TV2-n. Az Ördög Nóra által vezetett utazós reality szeptember második napjától már hétköznap esténként jelentkezik új adással. A produkció szintén véget ér ezen a héten, az 5. szezonjának 31., utolsó adása október 11-én, most pénteken 19:55-kor kerül képernyőre a csatornán.

hirdetés

Új előzetest kapott a SkyShowtime-ra érkező, bestseller alapján készült drámasorozat

Vadonatúj német drámasorozat indul az egyik országos csatornán

Ekkor ér véget a Sztárban sztár All Stars a TV2-n

Megvan a Paprika Studios és az RTL sorozatötlet pályázatának, a Hypewriternek az idei győztese

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)