Craig Mazin érdekes pályafutással rendelkezik, az alkotó karrierje nagy részében olyan popcorn filmeken dolgozott, mint a Horrorra akadva 3. és 4. része, illetve a Másnaposok széria. 2019-ben ezért lepett meg mindenkit, amikor az HBO-ra készített sorozata, az 5 részes Csernobil igazi mestermű lett. A történelmi drámát a szakma és a nézők is egyaránt magasra értékelték. Eddig is biztosnak tűnt, hogy a Csernobil semmilyen formában nem folytatódik a csatornán, most pedig bejelentették, hogy az alkotó egy másik izgalmas szériával, a The Last of Us feldolgozásával jelentkezhet a közeljövőben az HBO-n.

A Playstation 3 és 4 konzolokra megjelent videojáték kaphat televíziós adaptációt, mely habár csupán pár éve jelent meg, mostanra kult státuszba lépett egy bizonyos körben. A The Last of Us története egy posztapokaliptikus Amerikában játszódik, ahol vírus söpört végig az emberiségen. A túlélők romok között, rossz állapotban tengődnek, miközben zombivá alakult embertársaikkal is meg kell küzdeniük.

A főszerepben egy Joel nevű férfi áll, aki egy különös lányt kísér egyik partról a másikra, a túlélésük pedig a világ jövője szempontjából is fontosnak bizonyul. Craig Mazin a produkció írója és executive producere lesz, amelyet Neil Druckmannel, a The Last of Us játék kreatív főnökével közösen készít. A sorozat nem csak a 2013-as játék, de a még megjelenés előtt álló, idén bemutatkozó második részből is bemutathat karaktereket és történetszálakat, amennyiben az HBO-nak tetszik a pilot szkriptje és berendelik azt.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát