Tavaly karácsonykor mutatták be a Julia Quinn könyvsorozatán alapuló Bridgerton családot, amit a premiert követő 28 nap alatt 82 millió felhasználó tekintett meg. Ezzel a Netflix egyik legsikeresebb szériája lett, így nem meglepő, hogy már a 2. évad bemutatója előtt berendelték a 3. és 4. etapot. Szeptemberben a Netflix globális eseményén, a Tudom-on bemutattak a legidősebb Bridgerton fivérre, Anthony-ra fókuszáló 2. szezonból egy bő egy perces részletet. Shonda Rhimes, a széria executive producere most a Variety-nek elárulta, hogy összesen hány évaddal tervez.

“Minden évadban egy másik párról mesélünk el egy szerelmi történetet. Nyolc Bridgerton testvér van, és ami engem illet nyolc évad is. És talán még több is” – nyilatkozta Rhimes.

Ennek értelmében, ha a Netflix is így akarja majd, akkor a produkció végig követi a könyvsorozatot, hiszen az előkelő testvérekről nyolc regény jelent meg, mindegyikben egy-egy románcról olvashatunk. A streaming szolgáltató korábban már bejelentette, hogy egy testvérsorozat is fog készülni hozzá, amely Sarolta királyné fiatalkorát fogja bemutatni.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője