8. alkalommal készítettem évértékelő interjút Kolosi Péterrel. Az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesével (Chief Content Officer) és programigazgatójával most is egyenként végigvettük az előző év nagyobb tévés saját gyártásait és megnéztük, melyek hoztak jól és melyek nem. Többek között beszélgettünk A király sikeréről és arról, hogy a sorozat mennyire valóságos. Kifejtette a véleményét az RTL őszi kudarcáról és hogy ennek milyen hatásai lesznek a 2023-as évre. Részletesen elmagyarázta, hogy miért készítenek Voice-t, X-Faktor helyett.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elárulta, hogy idén is lesz-e Mestercukrász és A Konyhafőnök VIP, valamint hogy az RTL+-on  folytatódik-e A Nagy Fehér Főnök és a Gyertek át!. Elmondta, hogy a Drága örökösöknek lesz-e 6. szezonja és mikorra várható a Mellékhatás 2. etapja. Ezen kívül bejelentette, hogy sorozatváltozatot kap a Valami Amerika és vadonatúj napi sorozatot készít az RTL-re Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)