Az AXN közleménye:
Élőben csetelhetnek a rajongók és a sorozat nézői a STARGATE: ATLANTIS sztárjával, Joe Flanigannel az AXN weboldalán (www.axn.hu) május 20-án 19 órától. A STARGATE: ATLANTIS kivételesen népszerű sci-fi örökzöld, melyben Joe Flanigan játssza a főszereplőt, John Sheppard ezredest, a tehetséges pilótát, az Atlantis expedíció katonai vezetőjét. Az AXN SCI-FI – ahol ez a legnépszerűbb sorozat – jelenleg a 3. évadot vetíti, az AXN-en pedig jelenleg az 1. évad ismétlését láthatja a közönség.
E különleges alkalomból az AXN weboldalán létrehoznak egy csetszobát, amely az élő csetelés ideje alatt a közép-európai régió összes országából odalátogató rajongó számára nyitva áll majd: május 20-án 19 órától egy órán keresztül bárki becsatlakozhat az ott folyó beszélgetésbe. Az érdeklődők egy csetablakba írhatják be a kérdéseiket, Joe Flanigan pedig maga dönti el, hogy melyekre válaszol.
A csetszoba egy héttel az esemény előtt nyílik meg a látogatók előtt, így a rajongók már május 13-ától beküldhetik a Joe Flanigannek szánt kérdéseiket. Fontos, hogy a kérdéseket angolul tegyék fel, amelyek közül a sztár annyit válaszol majd meg, amennyi csak belefér az időbe.
A 42 éves Joe Flanigan nem csak John Sheppard ezredest alakítja, hiszen részt vett két STARGATE: ATLANTIS epizód forgatókönyvének megírásában is (2. évad 12. rész és 4. évad 15. rész), feltűnik továbbá a CSI: Miamiban 2. évadának 14. epizódjában, valamint a Stargate SG-1-ben is (10. évad 3. rész). A jóképű színész három gyermek édesapja. Kiválóan síel, olyannyira, hogy két díjat is nyert 2006-ban a Waterkeepers” Alliance nevű eseményen.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese