Az AXN közleménye:
Élőben csetelhetnek a rajongók és a sorozat nézői a STARGATE: ATLANTIS sztárjával, Joe Flanigannel az AXN weboldalán (www.axn.hu) május 20-án 19 órától. A STARGATE: ATLANTIS kivételesen népszerű sci-fi örökzöld, melyben Joe Flanigan játssza a főszereplőt, John Sheppard ezredest, a tehetséges pilótát, az Atlantis expedíció katonai vezetőjét. Az AXN SCI-FI – ahol ez a legnépszerűbb sorozat – jelenleg a 3. évadot vetíti, az AXN-en pedig jelenleg az 1. évad ismétlését láthatja a közönség.
E különleges alkalomból az AXN weboldalán létrehoznak egy csetszobát, amely az élő csetelés ideje alatt a közép-európai régió összes országából odalátogató rajongó számára nyitva áll majd: május 20-án 19 órától egy órán keresztül bárki becsatlakozhat az ott folyó beszélgetésbe. Az érdeklődők egy csetablakba írhatják be a kérdéseiket, Joe Flanigan pedig maga dönti el, hogy melyekre válaszol.
A csetszoba egy héttel az esemény előtt nyílik meg a látogatók előtt, így a rajongók már május 13-ától beküldhetik a Joe Flanigannek szánt kérdéseiket. Fontos, hogy a kérdéseket angolul tegyék fel, amelyek közül a sztár annyit válaszol majd meg, amennyi csak belefér az időbe.
A 42 éves Joe Flanigan nem csak John Sheppard ezredest alakítja, hiszen részt vett két STARGATE: ATLANTIS epizód forgatókönyvének megírásában is (2. évad 12. rész és 4. évad 15. rész), feltűnik továbbá a CSI: Miamiban 2. évadának 14. epizódjában, valamint a Stargate SG-1-ben is (10. évad 3. rész). A jóképű színész három gyermek édesapja. Kiválóan síel, olyannyira, hogy két díjat is nyert 2006-ban a Waterkeepers” Alliance nevű eseményen.

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek augusztusban a Netflixre

Bejelentették a magyar HBO GO augusztusi premierjeit

Így jöttek létre A nagy pénzrablás legnépszerűbb karakterei (2. rész)

Véget ér a Life TV egyik ismert produkciója és távozik a csatorna egyik fontos műsorvezetője

Rövidebb Fókusz és újra minden nap A mi kis falunk – itt az RTL legújabb műsorrendje

Premierdátumot kapott a következő Marvel sorozat