Az X-akták a “90-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt, 1993-2002 között 9 évad készült belőle. A széria 202 epizódja alatt 16 Emmy-díjat kapott és olyan produkcióknak tette le az alapokat, mint a Lost vagy A rejtély. A FOX márciusban jelentette be, hogy 13 év után visszahozzák a sorozatot, mely egy 6 részes új évadot jelent. Amerikában január 24-én lesz a premierje, de vajon Magyarországon mennyit kell várni a folytatásra?


Pár perccel ezelőtt, pénteken 22 óra után nem sokkal az esti film közepén megszakadt a Cool adása és adáshibának tűnő hangok és képek következtek. Pár másodperccel később azonban megjelent az X-akták logója és legendás zenéje, majd folytatódott a Másnaposok 2. Az RTL Magyarország ezzel jelezte, hogy ők vették még a folytatás vetítési jogait és hamarosan képernyőre is tűzik.

hirdetés

“Az amerikai premier után 24 órával elhozzuk az új X-akták sorozatot. Kint január 24-én indul, mi pedig 25-én este már leadjuk, méghozzá magyar szinkronnal a Coolon” – mondta Kolosi Péter, vezérigazgató-helyettes a SorozatWikinek.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára

Berendelték a 20. évadát az egyik népszerű amerikai sorozatnak