Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével, programigazgatójával beszélgettünk az idei és a következő évről. Kolosi Péter a SorozatWikinek értékelte a csatornacsalád 2015-ös főbb műsorait, megnéztük mely produkciók voltak sikeresek és mik azok amik nem hoztak olyan jól. Beszélt a jövő évi két nagy RTL-es reality-ről, A Farmról és a Big Brotherrel kevert ValóVilágról. Felháborodott azon, hogy a TV2 lemásolja a Kicsi Óriásokat és ők is gyerek-tehetségkutatót indítanak. Elmondta, hogy ősszel miért hozzák vissza az X-Faktort és a következő hetekben milyen új sorozatokkal készülnek. Kifejtette a véleményét arról, hogy az eddigi főbb műsorgyártójuk a TV2-nek fog dolgozni, valamint elmondta mikor folytatódik néhány amerikai sorozatuk.

Július óta a programigazgatói pozíció mellett az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese is te vagy. Milyen plusz feladataid vannak az előléptetés óta?
A cég jelentős, minden szempontból történő átstrukturálásán dolgozunk azóta, mely még teljes mértékben nem is zárult le. Ez jelenti tulajdonképpen a legnagyobb különbséget a napi életben, mert ezzel van pillanatnyilag most sok feladat. Egy más típusú működés, ami nyár óta meghatározza a céget.

Az előző Televíziós Újságírók Díján nyolcból három díjat, a tévécsatornák közül a legtöbbet az RTL Klub nyerte. Elismerést kapott a Showder Klub, A konyhafőnök és Gubík Ági. Mit jelentenek ezek a díjak a csatorna számára?
Azt, hogy elismerik a televíziós újságírók is a munkánkat és én ennek nagyon örülök. Én is azt gondolom, hogy az RTL adja mindenképpen a legváltozatosabb és legsikeresebb tartalmat a magyar piacon. Ezért nekünk valóban fontos az, hogy ezt észre is vegyék, ne csak a nézők, hanem azok is akik tévével foglalkoznak, vagy tévéről írnak. Ebből a szempontból ez mindenképpen a mi számunkra örömteli dolog volt és nagyon remélem, hogy a következő ilyen díjátadón is sikeresen szerepelünk, hiszen azóta is nagyon sok új és sikeres műsor került képernyőre, ráadásul különbözőek is.

A konyhafőnök tavasszal és ősszel is az RTL Klub egyik legnézettebb műsora volt. Mit gondolsz, miben rejlik a produkció sikere?
Abban, hogy ez egy nagyon izgalmas reality. Tehát hogy nem csak a főzésben, hanem abban, hogy egy újfajta és nagyon izgalmas reality szerintem. És nyilvánvalóan az, hogy jól van megcsinálva, mert azért voltak már rosszabb műsorok is ebben az időszakban, olyan is volt közöttük, amelyik kifejezetten megbukott, mármint a piacon, nem az RTL-en. Ez a téma egyébként a gasztro és a napi gasztro reality, ez Európában máshol is nagyon sikeres volt hosszú ideig, Magyarországra később érkezett meg, mint Nyugat-Európába. Aztán gondoltunk egy nagyot tavaly ősszel és akkor volt először és idén pont ebből a sikerből kiindulva tulajdonképpen nem is kettő, hanem három sorozatot csináltunk, hiszen A Konyhafőnök Junior is az RTLII-n szintén nagyon sikeres lett, várakozásokon felül teljesített. Azon múlik ez egyébként – mint minden máshol is szerintem – hogy jók azok az emberek, nagyon tehetségesek a kollégák, akik ezt csinálják. Nagyon jó castingja volt mindegyik sorozatnak és azt gondolom, hogy a három zsűritag teljesítménye is önmagáért beszél.

Néhány éve volt egy időszak, amikor több főzőműsor is ment – Vacsoracsata, Hal a tortán, stb. – aztán éveken keresztül nem nagyon. Az elmúlt időszakban viszont újra egyre több ilyen formátum jelenik meg. Mit gondolsz, a következő években meghatározó lesz ez a trend?
A következő évben is lesznek nagyon érdekes gasztrotartalmak és azt gondolom, hogy igen, ez hosszan így marad. A Vacsoracsata azóta is, hogy nem készültek új epizódok, nagyon sikeresen ment ismétlésben az RTLII-n, tehát nem álltunk le erről a tartalomról, valóban gyártásban nem volt már, hiszen volt egy csomó minden, ami újabb és érdekesebb volt. Jövőre új gasztroműsorként jelenik meg az RTLII-n a Főzd le anyámat, tehát ez mindenképpen ennek a bővülése és nyilván jövőre is lesz A konyhafőnök és A Konyhafőnök Junior is az idei sikerek miatt.

Említetted, hogy A Konyhafőnök Junior nagy siker volt az RTLII-n, a Partyzánokat viszont nagyon kevesen nézték és idő előtt el is kellett pakolni a főműsoridőből. Mit gondolsz, mi nem működött?
Ez egy jó kérdés. Talán legkevésbé az, hogy szerkezetében hasonlított a Vacsoracsatára, de mégis itt másról, éneklésről volt szó. Valószínűleg ez a tartalom így mégsem érdekelte a nézőket. Ez nyilván egy kísérlet volt, sehol nem volt még ez a műsor a világon, amikor mi megcsináltuk. Meg egyébként is igaz, hogy egy RTLII-n, tehát egy kábelcsatornán sokkal nehezebb bevezetni egy teljesen új tartalmat, mint az RTL Klubon. Ez valóban a sikertelenebb műsoraink közé tartozik. Tekintettel arra, hogy nagyon sok új műsor volt, tudtuk az elején, hogy lesz olyan, ami nem sikerül annyira. Ez valóban azok közé tartozott.

Az ősz elején indítottatok el két új szombat esti műsort. A Vigyél el csatornaátlag körüli eredményeket hozott, míg a Gyertek át szombat este erős közönségarányt szállított.
Én mind a kettőt sikeresnek tartom. A Vigyél el esetében nem is számítottunk arra, hogy akkora nézettséget fog hozni, mint mondjuk egy tehetségkutató, mert nem várható el tőle, de szerintem nagyon kellemes és érdekes szombat esti egy óra volt. A Gyertek át szombat este az tényleg egy abszolút közönségsiker lett és nagyon nagy és nagyon lojális rajongó tábora is lett annak a műsornak, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy ez ilyen jól sikerült.

Az ősz legnagyobb újdonsága a Hungary”s Got Talent volt. A műsor elején 1,6 milliós számokat is hozott, de a finálé előtti héten csak 1,1 millión nézték. Elégedett vagytok az eredményekkel?
Igen, ezt pont így terveztük. Ez akár az X-Faktornál, akár a Got Talent-nél pontosan tudható. Az X-Faktor első évadára talán ez nem volt igaz, de utána mindig ez volt a jellemző, hogy a felvett epizódok magasabb közönségarányt hoznak és ebből következően magasabb rating-et is és több nézőt is, mint az élő show-k. Ez ebben az esetben is pont így történt és pont erre is számítottunk.

A Sztárban sztár fináléját 2 millióan nézték. Mit gondolsz a műsorról és az teljesítményéről?
Nekem a Sztárban sztár mindig egy nagyon fájó pont. Nehezen gondolok erre, hiszen ugye ez úgy kezdődött, hogy az RTL Klub megvette a licenszet, a TV2 meg lemásolta és ezt én nem tudom elfelejteni, amikor erről van szó. Ezt talán nekem megengedi mindenki, mivel úgy érzem, hogy tőlünk ezt ellopták, ezért nem tudok felhőtlenül örülni más sikerének ebben az esetben. Lehetett tudni, hogy ez a műsor nézett lesz, ha jól csinálja meg a TV2. Én azt gondolom, hogy kifejezetten jó volt ez az idei széria.

Novemberben elindítottátok a Válótársakat, ezzel sok év után végre újra van heti drámasorozat országos kereskedelmi csatornán.
Én nagyon örülök neki, nagyon régi terv volt, nagyon fontos volt. Talán személyesen az egyik legfontosabb projekt volt nekem, pont ettől, amit mondasz, mert, hogy ez egy olyan műfaj, ami nagyon fontos a televíziózásban és sokáig nem volt Magyarországon. Én nagyon fontosnak tartottam, hogy ez visszakerüljön a képernyőre és nagyon örülök a Válótársak sikerének. Olyan lett, amilyennek szerettük volna, hogy legyen, és úgy nézik, ahogy szerettük volna, hogy nézzék. Ez jó érzés.

A másik új sorozat a butiquehotel.hu volt az RTLII-n, viszont vígjáték ellenére nem igazán lett vicces.
Igen, azért a kettő között lényeges különbség van. Az egy teljesen más körülmények között készülő kísérlet volt és egy régi terv sokszori átalakítása után lett belőle az ami. A sitcom nekem mindig is egy nagyon nehéz műfaj volt. Én mindig azt gondoltam róla, hogy talán a legnehezebb műfaj, amit egyáltalán meg lehet csinálni. Valóban a Partyzánok mellett ez a másik műsor, ami kevésbé volt sikeres, de hozzá kell tennem, hogy a csatornaátlagot nagyon sok adásában meghozta. Tehát a két kevésbé sikeres műsorunk közül ez volt a másik.

2015-ben több év után visszahoztátok az 1 perc és nyerszt, egy adás erejéig visszatért a Gálvölgyi show és elindult a Keresem a családom. Hogyan értékeled ezeket?
A Keresem a családom nagyon nagy siker, már évek óta dédelgetett terv volt, hogy ezt a műsort megvalósítjuk. Úgyhogy nagyon örülök annak, hogy ez idén elindult és annak is, hogy a közönség is úgy fogadta, ahogy. Számítottunk rá, hogy ebben a műsorban igenis van potenciál. Az 1 perc és nyersz hozta a kötelezőt, amikor elkezdtük annak idején azt gondoltuk, hogy pont arra jó, hogy bizonyos időnként néhány hétre visszatérjen és utána el kell mennie pihenőre. Tehát nem egy olyan, amit hosszan, folyamatosan érdemes adni. Szerintem nagyon sikeres volt, különösen annak fényében, hogy a TV2-n utána egy hasonló játékkal, nevezetesen A Kockával mi történt, gyakorlatilag egy hét után a földbe állt. Ez különösen azt jelzi, hogy az 1 perc és nyersz sok szempontból jó és hogy ráéreztünk annak idején, hogy a közönség ezt szeretni fogja és azóta is elég nézett. A Gálvölgyi show hozott egy meglehetősen jó átlagos nézettséget, annál ugyan nem többet. A Gálvölgyi show-ról ugye tudjuk, hogy az egyik legnézettebb televíziós műsor volt nagyon hosszú ideig. Nem csak az RTL Klubon, hanem Magyarországon is. De most már az elmúlt években nem volt, és azért volt ősszel, mert azt is szerettük volna látni, hogy vajon érdemes-e még visszatérni egy ilyen műsorral a képernyőre. Azt gondolom, hogy ami volt az megvolt és a nézettségben rendben volt, de valószínűleg ez már a 2015 televíziózásának nem felelt meg, mára már ez egy kicsit a múlt tévézése és nem pedig a jelené.

Térjünk át a 2016-os évre. Tavasszal 14 év után az RTL Klub-ra tér vissza A Farm. Sokan nem emlékeznek már rá, mit kell tudni a műsorról?
Ez egy reality, egy napi reality, itt is beköltöznek, de egy céllal, méghozzá azért, hogy működtessék ezt a gazdaságot, ezt a farmot az ott lévők. Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon izgalmas és érdekes műsor lesz, aki szereti a reality-t, aki szereti a vidéket, akit érdekel az, hogy nem csak vidéken élők, hanem ugyanúgy városi emberek hogyan boldogulnak egy farmon. Méghozzá ott, ahol nincsen meg minden, amit a 21. század kínálna lehetőségként egy ilyen gazdaság vagy farm üzemeltetéséhez. Nagyon izgalmas az előkészítése is már, sokat dolgozunk rajta, úgyhogy jó lesz.

Menyiben tér majd el a Viasatos verziótól?
Megmondom őszintén, hogy én magam is kevéssé emlékszem a 14 évvel ezelőtti Viasatos verzióra. Annak idején még annyira ValóVilág lázban égtünk, ahogy az ország is ValóVilág és BigBrother lázban égett, pont amikor ez a műsor volt. Tudom, hogy volt, emlékszem rá, de részletekre kevésbé. Eltér azért elég sok mindenben. Én még azért nem árulnék el részleteket arról, hogy mi hogy csináljuk a műsort, mert ennek is azért több változata van a világban. Nagyon sikeres változatok vannak egyébként belőle a környező országokban is, szinte mindenhol létezik, csak Magyarországon nem volt. Mint mindig, nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a reality tartalom is érdekes legyen a műsorban, ez nagyon fontos.

Egy másik valóságshow, a ValóVilág is visszatér, de Big Brotherrel keverve. A ValóVilág egy 7 évadot megélt műsor, míg a Big Brother kapcsán 2013-ban a HVG-nek azt nyilatkoztad, hogy nem lenne érdemes újra elindítani, hiszen már a második szezon elején megbukott. Miért volt szükség a formátum megvételére és milyen lesz a kevert műsor?
Az, hogy a kevert műsor milyen lesz, azt majd meglátjátok a tévéképernyőn, ebből még sok mindent nem szeretnék elárulni. Valóban a ValóVilág egy nagyon fontos brand, tehát majdnem hogy azt gondolom, hogy a BigBrother-t önmagában brandként nem érdemes visszahozni Magyarországra. Érdekes ez a dolog ugye, mert a BigBrother egy nagyon nagy márka a világban mindenütt és ezzel meg is magyarázom, hogy miért érdemes talán mégis, miközben Magyarországon pedig a ValóVilág a nagy márka. Tehát itt két jelentős és nagy márka találkozik és a BigBrother változataiból is rengeteget lehetett látni az elmúlt 15 évben a világban, tehát az a formátum is nagyon sokat változott és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttek össze. Nagyon sok olyan elem nem volt benne, vagy van ma benne, ami az alap sorozatban még nem volt. Nagyon sok elemében egyébként hasonlít a két műsor egymáshoz, talán jobban, mint a klasszik verziók, hiszen a Big Brothernél is nagyon sok mindent kipróbáltak. Szerintem ez így nagyon érdekes, hogy a két legnagyobb ilyen brand találkozik és gyakorlatilag ebből készül egy olyan műsor, amit mi csinálunk. Úgy gondolom, egy nagyon érdekes műsor lesz és aki szereti a napi valóságshow-t, az biztos hogy nézni fogja ezt.

A TV2 bejelentette, hogy gyerek-tehetségkutatót indít tavasszal, majd utána meghirdettétek a Kicsi Óriások című produkciót. Mindig azt szoktátok mondani, hogy más csatornán futó új műsorokra, hasonló tartalommal nem érdemes reagálni. Most mégis ez lesz?
Először is a dolognak azt a részét, hogy ki az, aki először megvette ezt a formátumot és a TV2-nek honnan jutott eszébe, hogy pont ezt kell megcsinálni, ezt a részét én nem kommentálnám. Tudnám kommentálni, de nem kommentálom nyilvánosan. És ezen mindenki értsen azt, amit gondol. Ez a dolognak az egyik része. A dolognak a másik része, hogy nyilván egy ilyen műsort tavasszal, azt gondolom, hogy nem kell csinálni. Nem lehet annyira fontos egy tévéműsor, hogy azért 2-3 hónapra a gyerekeket az iskolából kivegyük, és azt gondolom, hogy a szülőknek egy jelentős része is így reagálna. Olyan gyerekek esetében is, akik pedig nagyon alkalmasak vagy nagyon jó lenne egy ilyen műsorban szerepelni és ők is szeretnének, de egyszerűen azt mondaná a szülő, hogy azon az áron nem, hogy a gyerek ne járjon iskolába 2-3 hónapig. Ha meg nem így készül a műsor, akkor rossz. Nekem mindebből az következik, hogy egy ilyen műsort csak a nyári szünetben szabad forgatni, és akkor kell rá felkészülni. Nem véletlen, hogy mi már az elejétől kezdve is őszre terveztük ezt a műsort és nem tavaszra, ami az egész felkészülés a szorgalmi időszak részében történne. A dolognak a harmadik része pedig az, hogy biztos vagyok benne, hogy ez az eredeti és ezt a nézők szeretni fogják, úgyhogy nagyon sokat dolgozunk rajta. Már elkezdtük az előkészületeket. Tudom azt is, hogy más ugyan bejelentette, de mi előrébb tartunk, pedig később akarjuk adni. Biztos vagyok benne, hogy attól, hogy mi később adjuk, attól a közönség a miénket szeretni fogja és nézni fogja.

Mind a ketten vettetek egy külön formátumot?
Mondom, nem szeretném ezt kommentálni. Mi biztos, hogy megvettük a formátumot.

Ugyanaz volt, mint a Sztárban sztárnál?
Kicsit ugyanaz. Nyilván még egyszer nem játsszuk ezt. Azt egyszer lehetett eljátszani, hogy tőlünk úgy ellopni egy műsort, ahogy az a Sztárban sztárral megtörtént. Az ember mindenből tanul, ebből is tanultunk, de még egyszer ezt nem hagyjuk. Próbálkozhat megint ugyanezzel a recepttel a TV2, hogy olyan RTL-es műsorokat, amit az RTL megvett gyorsan lemásol, de arra nem számíthat többet, hogy ebből azt következik, hogy az RTL nem fog ezzel a műsorral semmit kezdeni.

Jövőre visszahozzátok az X-Faktort. Miért döntöttetek így?
Amikor 2010-ben először volt X-Faktor, akkor az volt a terv, hogy egyik évben X-Faktor lesz, másik évben, akkor még Csillag születik. De aztán olyan sikeres lett az X-Faktor, és azt hiszem nyugodtan mondhatom ebben az esetben tényleg az volt a nézők igénye, hogy X-Faktor legyen. Tehát nem is volt kérdés, hogy X-Faktor lesz és amikor éppen volt Csillag születik, akkor tavasszal volt. És ugye az X-Faktor 5 éven keresztül képernyőn volt, aztán tavaly úgy éreztük, hogy érdemes váltani, és az X-Faktorra is ráfér egy év pihenés, ezért lett Got Talent. Azért döntöttünk úgy, hogy most X-Faktor legyen, mert egyszerűen visszatérünk ahhoz, amit 2010-ben akartunk csinálni. Azt gondolom, hogy ez azért is jó, mert valószínűnek tartom, hogy van azért abban valami, amit mondanak az emberek, hogy ez 10 milliós országban, vajon lehet-e még tehetséget, találni. Szerintem lehet. Többet kell keresni, a felkészülés idő minden ilyen műsornál hosszabb, de valószínűleg jót tesz, az énekes tehetségeknek is és a nem énekes tehetségeknek is, sőt nekünk is, hogyha nem évente, kell megtalálni őket, egy ekkorra létszámban, ami egy ekkora műsorhoz szükséges. Tehát ennek elsősorban ez az oka, mert szeretnénk érdekes és jó műsort csinálni és ebből azt következik, hogy szerintem elég ez így kétévente.

Hosszú évekig az RTL Klub vezető műsorainak jelentős részét az IKO gyártotta. Mostantól a TV2-nek készít produkciókat, mit gondolsz, jelenthet ez előnyt a másik csatornának?
Szerintem nem cégekről szól , hanem azokról, akik ezeknél a cégeknél dolgoznak, hiszen ők azok a kreatívok, akik ezeket a műsorokat előkészítik. A műsorok agytrösztje az a korábbiakban is, minden egyes esetben kivétel nélkül az RTL Klub kreatív igazgatósága és az ott dolgozó emberek voltak. Ezek nem változtak. Gyakorlatilag kivétel nélkül mondhatom, és itt tényleg, több mint 100 emberről és sok produkcióról van szó, hogy gyakorlatilag mindenki, aki annak idején az IKO-t jelentette, vagy az IKO-nál dolgozott az pillanatnyilag vagy az RTL Magyaroszágnál vagy pedig a nekünk dolgozó cégeknél dolgozik. Tehát a konkrét személyek, akik műsort gyártanak azok továbbra is az RTL Magyarországnak készítenek műsort. Sőt az eddig a TV2-nek – és számos külföldi csatornának – műsorokat gyártó Paprika Latino készíti A Farmot, tehát az ott lévő szakemberek is erre a képernyőre dolgoznak.

Mi várható még a jövő évben?
Lesz egy csomó minden, ugye kiderült már az X-Faktor, lehet tudni a Főzd le anyámat, vissza fognak térni az idei legsikeresebb műsoraink közül is jó néhány. Még idén lesz egy Szeretet. Éhség nevű nagy adománygyűjtő műsorunk, ahogy az a szombati Got Talent döntő alatt szintén elhangzott. Tervezünk azonban az év elején egy másik műsort, amit néhány napon belül bejelentünk és ez egy napi lesz. Ezt most még nem mondanám meg, de néhány napon belül a két ünnep között már várhatják az olvasók, hogy erről lesz egy bejelentésünk. Azt gondolom, hogy érdekes lesz a jövő év is, nem marad a néző reality nélkül, hát A Farmról már beszéltünk, nem marad a néző fikciós heti sorozat nélkül, ezt is meg tudom ígérni. Tehát nagyon izgalmas műsorok lesznek.

Térjünk át a vásárolt tartalmakra. Még idén lesz egy nagyon fontos bejelentésünk ezzel kapcsolatban is. De ami már tudható: Az RTL Klubon januárban végétől látni lehet majd a Deutschland 83-at, ami a német RTL-nek készült NDK-NSZK kémtörténet és egy nagyon érdekes sorozat. Ezt egyébként a Sundance Channel már a nyár elején bemutatta és ott sikerrel is vetítették és azt remélem, hogy a magyar nézők is szeretni fogják. És ne felejtsük el azt se, hogy még idén lesz még egy magyar sorozat, ami szintén nem volt, ez a Szérum, amely egy nagyon érdekes vállalkozás és szintén egy európai szintű sorozat. Ez elkészült már egyébként, tőlünk függetlenül, de nem mutatta be még senki Magyarországon és máshol sem. De egy szintén nagyon magas minőséggel készült már hétfőtől vetítjük az RTLII-n. Tehát azért lesz még az idei évben is érdekes és nagyszabású vállalkozásunk.

A Szériumnál miért döntöttetek úgy, hogy nagyjából 10 nap alatt leadjátok az egész sorozatot?
Főleg azért, mert ez egy ünnepi időszak és ekkor is szerettünk volna valami új tartalmat adni, tehát nem csak Reszkessetek betörők lesz, amit azért remélem, hogy idén is mindenki néz, mert hát nincs karácsony Kevin nélkül. Ezen kívül, ha elkezdi valaki az ünnepi időszakban ezt nézni, az lehet, hogy örül is neki, hogy ebben az időszakban végig is tudja nézni, hiszen teljesen máshogy néz tévét az ember ebben a néhány napban, más az időbeosztása, mint utána. Ezt még mindenképpen meg szerettük volna csinálni idén és remélem, hogy a nézők szeretni fogják és nyilván később látható lesz majd heti változatban és ismétlésben, de most úgy gondoltuk, hogy jobb, hogyha az egész sorozatot egyszerre megmutatjuk.

Rendszeresen érdeklődnek nálunk RTL-es sorozatok folytatása kapcsán. A legtöbb kérdést az Odaát 7., a Cobra 11 20., és a Vámpírnaplók 5. évadának premierjével kapcsolatban kaptuk. Mikor számíthatunk a folytatásukra?
Az Odaát 7. évada nagyon hamar, már január 6-án késő este indul. A Cobra 11 valamikor tavasszal tér vissza, míg a Vámpírnaplók 5. szezonja január 19-én érkezik a Cool-ra.

Januárban jön A mentalista utolsó évada. Már csak 13 rész van belőle, ezeket egyben leadjátok és márciusban véget ér a produkció, vagy A Farm kettészakítja a záró szezont?
Igen egyben, 13 hét és azonnal az év elején indítjuk.

Végezetül térjünk rá a Válótársakra. Lesz új évada?
Időben be fogjuk jelenteni, hiszen január végén van vége a Válótársak idei évadának, tehát ennek a 10 résznek, de az idei nézettségi adatok azok nagyon bíztatóak. Egyelőre ezt tudom mondani. És azért nem is fogok többet mondani, mert ebből az egy szempontból azért én nem szeretek előre inni a medve bőrére, csak ezért nem akarok többet mondani. Úgy tervezzük nyilvánvalóan, hogyha a sorozat sikeres és hozza továbbra is azokat a számokat, amiket eddig láttunk, akkor lesz. És azt gondolom, hogy hozni fogja. (Fotók: RTL Klub)

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada