Hiszen hazánkban egyedülálló módon mutattak be ismét egy itthon nem megszokott minőségben elkészített sorozatot. A magyar HBO már 5. alkalommal tartott nagyszabású premiert a RaM Colosseumban, ráadásul most egy teljesen magyar ötletet valósítottak meg. Hajós András ismét formában volt és saját élményékkel vezette fel az első epizódot. Az Aranyélet díszbemutatóján jártunk.

Az HBO-nak ismét sikerült a legnagyobb tévés vörös szőnyeges bevonulást összehozni Magyarországon, bár a korábbi évekhez képest mintha kicsit kevesebb híres ember tette volna tiszteletét. Többek között ott volt Pokorny Lia, Dobó Kata, Bereczky Zoltán vagy épp Tilla. De itt nem is ők voltak a főszereplők, hanem a sorozat alkotói illetve színészei, akik szép számban fel is vonultak. Thuróczy Szabolcs lassan az HBO saját sztárjának is nevezhető, hiszen a Társas játék 2 évada után, az Aranyéletben még hangsúlyosabb szerep jutott neki, mint korábban. Csak most nem Balsai Mónival, hanem Ónódi Eszterrel az oldalán vonult be. Szintén a Társas játékból (vagy épp az Egynyári kalandból) is ismert Döbrösi Laurát is viszont láthattuk a bemutatón.

Az egy órás vörös szőnyeges fotózkodást követően, belépve magába az épületbe, idén is megtapasztalhattuk, hogy az HBO minden részletre odafigyel. Az arany motívum nem csak a helyszín díszítésénél de még az ételekben is visszaköszönt. Ezek után mindenki elfoglalta helyét a mozivászon előtt, hogy olyan minőségben tekinthesse meg az HBO új sorozatának első epizódját, amilyet az megkövetel magának.
Hajós András vicces felvezetőjét kövezően az HBO Magyarország country menedzsere, Benda Gergely majd Tasnádi István vezető író szólt néhány szót és már kezdődött is a vetítés. A korábbi premierektől eltérően, a hosszabb epizódhossz miatt volt szűkség arra, hogy csak egy epizódot vetítsenek a meghívottaknak. (A korábbi sorozatoknál rövidebb részek voltak, de azokból többet is leadtak.) A pilot megtekintése után a sorozat alkotóit illetve főszereplőit a színpadra szólították, a közönség pedig vastapssal ünnepelte őket. A vetítés után mindenki finom falatok és italok társaságában beszélhette meg, hogy mit gondol a látottakról.
(fotók: SorozatWiki/Sdg)

hirdetés

Íme a helyszínen készített fotóink:


Tasnádi István, Virág Zomborácz, Bárány Márton írók

A fiatal tehetség, Farkas Franciska

Dobó Kata és Anger Zsolt

Wayne Henry, az HBO Europe saját gyártású sorozatokért felelős alelnöke

A sorozat két kamasza: Olasz Renátó és Döbrösi Laura valamint Dyga Zsombor, rendező

Döbrösi Laura, akit mostanában igen sok helyen látni

Ónódi Eszter és Thuróczy Szabolcs főszereplők

Olasz Renátó, Ónódi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura, Anger Zsolt a sorozatbeli család

Nagy Réka, Olasz Renátó, Ónódi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura, Farkas Franciska, Anger Zsolt

A nagydarab testépítő és Olasz Renátó

Döbrösi Laura és Farkas Franciska pózolnak

A teljes stáb

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját