Pár hete elsőként írtuk meg az RTLII őszi műsorrendjét, tegnap pedig a VIASAT3 és a VIASAT6 programstruktúráját mutattuk be. Most pedig a TV2-n a sor, melyen a napi és heti saját gyártású műsorok mellett meglepően sok heti sorozat kerül képernyőre. A csatorna több lépcsőben vált őszre, ebből az első augusztus 31-től lép életbe.

Hétköznap délután egyelőre nem lesz változás. 14:55-től a most is képernyőn lévő három sorozat, Az én bűnöm, a Veronica aranya és a Fiorella lesz műsoron. A Tények is marad a helyen és továbbra is 18:00-kor indul majd. Este a Jóban Rosszban, 19:30-as kezdési időpontja sem változik, utána viszont teljesen átalakul a tévéadó műsorrendje. 20:05-kor lesznek láthatóak a TV2 vetélkedő szerű műsorai. Elsőként augusztus 31-én az Ezek megörültek! indul el, melyet várhatóan Az 50 milliós játszma követ majd.

hirdetés

Hétköznaponként 21:25-től főleg sorozatok, néhány film és saját gyártású műsor következik. Hétfőnként filmek lesznek láthatóak, melyek után a Doktor D 2. szezonjának ismétlése kerül műsorra. Szeptember 1-én, kedden lesz a A titkok könyvtára sorozatverziójának csatornapremierje. A produkció Magyarországon már látható volt a Universal Channelen, de országos csatornán még nem mutatták be. 22:30-kor nem lesz változás, továbbra is a Hawaii Five-0 5. évadának új részei kerülnek képernyőre.

Szerdán, 21:25-re kerül a Hazudj, ha tudsz! 2. etapjának folytatása, melyet 22:30-kor a Lángoló Chicago követ majd. Megint új napra pakolják a Frizbit, Hajdú Péter műsora csütörtökönként 21:25-től kezdődik majd. A lépés igen meglepő, hisz az elmúlt években későbbi időpontban is igen gyenge nézettséget produkált. A produkció után új, 12. évados epizódokkal tér vissza az NCIS. Pénteken este filmek kerülnek képernyőre, melyet az új Charlie angyalai sorozat követ majd. A sorozatot 4 év késéssel mutatja be a tévéadó és úgy, hogy korábban az AXN-en és TV2-s kábelcsatornán is lement már.

A TV2 két húzóműsora, a Sztárban és az Összezárva Friderikusszal, várhatóan vasárnap esténként, egymás után kerülnek majd képernyőre. A két produkció azonban szeptember elején még nem, csak később tér majd vissza. A csatorna eddig fel nem sorolt, de már bejelentett két új műsora, A milliomos szakács és A Kocka, szintén az ősz későbbi felében indul majd el.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része