Ősszel rendesen rákapcsol az RTLII és olyan programstruktúrája lesz, mint az országos kereskedelmi csatornáknak. A kábeladók közül elsőként napi 3 órában, 20-23 óra között kizárólag premier tartalommakkal, szinte csak hazai gyártású produkcióval jelentkezik. Az RTLII szeptembertől számos újdonsággal jelentkezik, napi és heti szórakoztató műsorokkal, híradóval, sporttal, valamint új amerikai sorozattal és premier évadokkal. A tévéadó csütörtökön forgatta az őszi műsorok promóját, melyen a SorozatWiki is ott volt. A felvételeken megtudtuk, hogy miből áll majd az RTLII őszi programstruktúrája, melyet most elsőként, részletesen bemutatunk.

Hétköznaponként 20 órakor naponta jelentkező szórakoztató műsorral jelentkezik az RTLII. Szeptembertől egy új zenei reality indul, Partyzánok címmel, melyben hetente öt versenyző mutatkozik be és minden nap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket. Ebben a produkcióban fog szerepleni az alsó képen látható Nagy Feró.

Tavaly ősszel és idén tavasszal A konyhafőnök volt az egyik legsikeresebb napi műsor. Amellett, hogy a főzőshow ősszel is folytatódik az RTL Klubon, egy testvérműsora is elindul, méghozzá az RTLII-n. A készítők indítanak egy Junior verziót is, melyben 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással. A Konyhafőnök Junior a Partyzánokat váltja majd a későbbiekben.

hirdetés

21 órától a már jól megszokott RTLII Híradó lesz látható, melyet késő este ősszel is megismétel majd az RTL Klub. A hírműsort követően szeptembertől folytatódik a Magyarul Balóval, mely 21:30-kor kerül képernyőre.

22 óra után indulnak a heti hazai gyártású műsorok. Papp Gergő műsora ősztől átkerül az RTLII-re és Pimasz úr átcuccol címmel folytatódik. Szintén visszatér a csatorna két korábbi népszerű műsora, a Showder Klub és a Heti Hetes.

A saját gyártású műsorok mellett új sorozat és korábbi szériák új évadai is láthatóak lesznek. Az RTLII fogja Magyarországon bemutatni a Zooey Deschanel főszereplésével készült New Girl című vígjátékot, Új csaj címmel. A produkció 2011-ben indult Amerikában és eddig 4 etap kerül képernyőre belőle. A sorozattal a premierig többször, részletesen is foglalkozni fogunk. Ezen kívűl érkezik a Homeland – A belső ellenség és a Gyilkos hajsza 3. szezonja, valamint a Glades – Tengerparti gyilkosságok 4. etapja.

Ősztől megjelenik a sport is a csatorna kínálatában. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015-2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világi Péter vezetésével az RTLII.

Az RTLII így az egyetlen olyan magyar kábelcsatorna lesz Magyarországon amely az országos csatornákhoz hasonlóan híradót, saját gyártású műsorokat, sportműsort, valamint filmeket és sorozatokat is sugároz.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna