Május 29-én befejeződött az Éden Hotel, a hőmérséklet napra-napra melegszik és az RTL Klub is megkezdte a nyaralást. Így egyértelmű, hogy a TV2-nek is váltania kell, azonban a konkurens csatornával ellentétben, itt egy lépcsőben történik az átállás. Nézzük a tévéadó nyári, mai naptól érvényes műsorrendjét.

A délutánt nem zargatja a TV2, nem lesz jelentős változás hétköznaponként. 18:00-kor indul a Tények, marad 19:30-kor a Jóban Rosszban, sőt érthetetlen módon a katasztrofális nézettséget szállító Kuzey Güney – Tűz és víz, 20:15-kor továbbra is műsoron marad. 21:15-kor az Éden Hotel helyére viszont a Hal a tortán ismétlése kerül. A hétköznap esti sorozatok és filmek 15 perccel korábban, 22:35 helyett 22:20-kor kezdődnek, illetve 23:35-ról 23:20-ra kerülnek.

Hétfőn továbbra is filmezik a TV2. Kedden sem lesz változás, marad a Hawaii Five-0 és a múlt héten indult Last Resort – A belső ellenség. Szerdán a szintén az előző héten folytatódó Sherlock és Watson új részei kerülnek képernyőre, majd utána a Lángoló Chicago lesz műsoron. Az NCIS a múlt héten szünetre vonult, helyette pedig egy új széria indul. Május 4-én lesz a Doktor Rush magyarországi premierje, mely egy 2014-es kanadai akciósorozat. Az újdonságról hamarosan bővebben is írunk. Mögötte folytatódik a Belső ellenfél.

hirdetés

Pénteken az RTL Klub egyik korábbi sorozatát, a Hazudj, ha tudsz-ot húzza elő a TV2. A széria egyébként az előbb említett országos tévéadón kívűl több kábelcsatornán is látható lesz. A TV2 megdöbbentő módon nem az elejétől fogja sugározni, hanem a 2. évadtól kezd neki. A sorozat után, péntek kora éjszaka továbbra is a Propaganda lesz látható.

6-án, most szombaton Vajnáék szépségversenyét, a Miss Universe Hungary 2015-öt közvetíti a csatorna, mely 21 órakor lesz látható. 7-én, vasárnap 18:55-kor Az ének iskolája fináléja kerül képernyőre, melyet 21:20-kor az Összezárva Friderikusszal követ. Utóbbi produkció sem folytatódik a következő héten, hogy ősszel visszatér-e, még nem tudni. Az említett műsorok helyén, hétvégén esténként filmekkel várják a nézőket.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára