A TV2-nél eddig viszonylag jól működött az őszi műsorstruktúra, bár durván kikaptak az RTL Klubtól, de növelték a nézettségüket tavalyhoz képest, így nem is volt szükség komolyabb változásra. Hétfőn azonban elindult az RTL csoport őszi nagy dobása, 6 év kihagyás után másfél órás adásokkal folytatódott a Celeb vagyok, ments ki innen!, mely durván letarolta a hétköznap estéket. Az elmúlt hetekben különben is csökkent az Édes élet nézettsége, de az ellene menő dzsungelreality végképp a mélybe sodorta, így most mindent felborít a csatorna.

Azonnali hatállyal életbe lépő műsorváltozást jelentett be péntek este a TV2, mely az összes esti tartalmat érinti. A Tények kezdése nem változik, de 10 perccel rövidebb lesz. A Jóban Rosszban és a Bumm! 10 perccel korábbra kerül, előbbi 19:20-kor, utóbbi 20:05-kor kezdődik majd. Az Édes élet eddigi sávjában, 20:45-től új Családi titkok lesz látható, melynek helyén 16 órakor a Magánnyomozók ismétlése lesz.

Az Édes élet éjszakára kerül, 20:50 helyett csupán 21:45-kor kezdődik és 23 óráig tart majd. Sőt az eddigi 5 helyett csupán 4 adás lesz hetente, pénteken filmek kerülnek képernyőre. A Celeb vagyok, ments ki innen! és az Édes élet az utolsó 10-15 perc kivételével ugyanúgy egymás ellen mennek majd, így az új sávban sem várható, hogy jobban teljesít majd az utóbbi műsor. Könnyen lehet, hogy a TV2 már a műsor megszüntetésén gondolkozik és kipróbálják, hogy a régebben főműsoridőben sikeres Családi titkok miként hoz majd.

hirdetés

A változás miatt a Frizbi Hajdú Péterrel és az NCIS új részei 23:00-kor, míg a Hawaii Five-0 és a 22-es körzet – A bűn utcái éjfélkor kezdődnek majd.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára