Hétfő este írtuk meg, hogy október 6-ától az RTL Klub teljesen átvariálja az esti műsorrendjét a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt. A konyhafőnök szünetre megy, az Éjjel-Nappal Budapest 19:05-kor, a Barátok közt 20:30-kor, míg az előbb említett reality 21:05-kor kezdődik majd. Kedd este azonban kiderült, még több változás lesz a csatornán.

A Celeb vagyok, ments ki innen!, rendkívül hosszú, több mint másfél órás lesz, így az RTL Klub leveszi a műsorról az összes esti, heti sorozatát. Jövő héten tehát 5 új őszi rész után szünetre vonul A Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, a nyár óta futó CSI: A helyszínelők és a 2013 év eleje óta megszakítás nélkül képernyőn lévő Szulejmán is. Ezzel pedig 6-ától egyetlen egy külföldi premier sorozat sem lesz főműsoridőben az RTL Klubon, melyre legalább 8-10 év nem volt példa az őszi szezonban…
A műsor után 22:40-től a Híradó késő esti kiadása indul majd. További változás, hogy szombaton az X-Faktor 19:30 helyett 20:30-kor kezdődik majd, illetve vasárnap az esti filmek a két esedékes X-Faktor adás 20:00-ról 20:20-ra kerülnek. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője