Hétfő este írtuk meg, hogy október 6-ától az RTL Klub teljesen átvariálja az esti műsorrendjét a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt. A konyhafőnök szünetre megy, az Éjjel-Nappal Budapest 19:05-kor, a Barátok közt 20:30-kor, míg az előbb említett reality 21:05-kor kezdődik majd. Kedd este azonban kiderült, még több változás lesz a csatornán.

A Celeb vagyok, ments ki innen!, rendkívül hosszú, több mint másfél órás lesz, így az RTL Klub leveszi a műsorról az összes esti, heti sorozatát. Jövő héten tehát 5 új őszi rész után szünetre vonul A Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, a nyár óta futó CSI: A helyszínelők és a 2013 év eleje óta megszakítás nélkül képernyőn lévő Szulejmán is. Ezzel pedig 6-ától egyetlen egy külföldi premier sorozat sem lesz főműsoridőben az RTL Klubon, melyre legalább 8-10 év nem volt példa az őszi szezonban…
A műsor után 22:40-től a Híradó késő esti kiadása indul majd. További változás, hogy szombaton az X-Faktor 19:30 helyett 20:30-kor kezdődik majd, illetve vasárnap az esti filmek a két esedékes X-Faktor adás 20:00-ról 20:20-ra kerülnek. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban