A FEM3 saját rekordnézettséget ért el augusztusban a 18-49-es korcsoportban. A csatorna indulása óta még sosem figyelték ennyien a tévéadót, mint az előző hónapban. Ezzel az eredménnyel pedig megelőzték az RTL II-t is. Részletek a TV2 csoport közleményében:

Augusztusban a FEM3 1,5%-os piaci részesedést ért el teljes napon a 18-49 éves célcsoportban, míg az RTL II közönségaránya 1,4% volt a vizsgált időszakban – derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból. A főműsoridős (18.00 – 23.00) adatokat tekintve múlt hónapban a FEM3 közönségaránya 1,1% volt az RTL II 0,9%-os piaci részesedésével szemben. Emellett a SuperTV2 is kiemelkedően, 2%-os átlaggal (18-49, teljes nap) teljesített az előző hónapban. Így az RTL II-t már nemcsak a SuperTV2, hanem a FEM3 is megelőzte.

A FEM3 az egyik legdinamikusabban fejlődő csatorna, a 34. héten (augusztus 18-24.) például rekord magas, 1,6%-os közönségarányt ért el a 18-49 éves célcsoportban, míg az elsődleges célcsoportban, a 18-49 éves nőknél ez 1,7%-os piaci részesedést jelentett. A TV2 Csoport nőket célzó csatornája a legjobbkor lendült formába. Hétfőn indult ugyanis a FEM3 Café, napi élő délelőtti magazinműsor, amely csupa olyan témával foglalkozik, ami a nőket érdekli.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része