Az év legforróbb évszaka már csak két hétig tart, aztán itt az ősz. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy közeleg a tél! Na de ne fussunk ennyire előre. Az RTL Klub az elmúlt évekkel ellentétben most nem több lépcsőzetesen, hanem egyszerre vált át minden sávban az új műsorstruktúrára. Eláraszt majd saját gyártású műsorokkal és jön néhány premier sorozat is. Lássuk mit kínál a legnézettebb csatorna ősszel.

Szeptember 1-jével az egyetlen esti műsor ami a helyén marad, az a Híradó, mely továbbra is 18 órakor kezdődik majd. Néhány napja itt írtuk meg, hogy a Fókusz ismét délután, rekord korán, már 17:25-kor indul el, az esti vetélkedők pedig 19 órára kerülnek. Ekkor érkezik A konyhafőnök. Tegnap számoltunk be róla, hogy az Éjjel-Nappal Budapest 20:05-re kerül és a Barátok közt is jóval később, csak 21:30-kor indul majd.

A heti premier sorozatok 21:35 helyett 22:05-kor indulnak majd el. 1-jén, hétfőn 22:05-kor fél év szünet után folytatódik a Dr. Csont, a 8×18 epizódjával, kedden pedig A mentalista tér vissza a nyári pihenőről és 6×08 részével. Szerdán marad a Szulejmán, míg csütörtökön továbbra is filmek lesznek láthatóak. Péntek szintén nem lesz komolyabb változás, a CSI: A helyszínelők 8. évada kerül képernyőre. Szeptembertől sajnos a második heti sorozatsáv megszűnik és 23:05 körül az Híradó késő esti kiadása lesz képernyőn.

Szombaton a tavalyi 20:00-ás időpont helyett már 19:30-kor elindul az X-Faktor. Vasárnap megszűnik a Cobra 11 ismétlése és egy új sorozatot indít az RTL Klub. 7-én 18.55-kor lesz Taxi (Taxi Brooklyn) című francia széria magyarországi premierje. Az akcióvígjáték vadonatúj, 2014 tavaszán indult, melyről hamarosan részletesen írni fogunk. A Cobra 11 nem szűnik meg, de a folytatása, mint korábban megírtuk legkorábban az év végére várható.

Végezetül pedig még egy sorozatpremierről tudunk beszámolni. Augusztus 22-én, pénteken ér véget a Tuti gimi 7. évada. A csatorna most nem küldi hosszabb szünetre a szériát, hanem azonnal folytatja, 25-én, hétfőn 14:45-kor érkezik a sorozat 8. évada.

Két népszerű amerikai sorozatot is új évaddal folytat a TV2 Csoport

A héten véget ér az RTL Klub egyik hétköznap esti műsora

Fontos bejelentést tettek a Disney+ magyarországi indulásával kapcsolatban

Három sorozat is bekerült a magyar Wikipédia leglátogatottabb oldalai közé 2021-ben

A TV2 Csoport bírálja az RTL-t és nem áll át az új nézettségi közönségarányra

Vadonatúj európai sorozat érkezik a napokban az egyik magyar csatornára