A 2014-es évben rájár a rúd az RTL Klub heti sorozataira. Átkerültek 22 óra utánra és még a ValóVilág is ellenük megy, így mindegyik nézettsége jelentősen csökkent. A legtöbb azonban a csatornaátlag alatt csupán néhány százalékponttal van elmaradva, így még mindig közepes, illetve jó eredményeket produkálnak. Kivéve A zöld íjászt, mely a 2. évad kezdete óta nem tudott jó számokat hozni, sőt az elmúlt hetekben részről, részre folyamatosan esett a nézettsége. Így nem meglepő, hogy a csatorna most a műsorváltozás mellett döntött és nem adja tovább ebben az időpontban a sorozatot.

Szerencsére azonban nem küldi szünetre, csak későbbi kezdést kap. A zöld íjász mostantól a főműsoridő után, péntekenként 23:10-kor folytatódik. Az eddig itt látható Gyilkos elmék ismétlése így lekerül a képernyőről.
A zöld íjász helyére viszont egy másik RTL-es széria kerül. A Castle eddig hétfőnként került képernyőre, de a Showder Klub mai folytatása miatt az eredeti tervek szerint szünetre ment volna. Jó hír viszont, hogy A zöld íjász átpakolása miatt a sorozat mégse megy pihenőre, csak új időpontban, péntekenként 22:10-re kerül át. (Fotó: RTL Sajtóklub)

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei

hirdetés