A 2014-es évben rájár a rúd az RTL Klub heti sorozataira. Átkerültek 22 óra utánra és még a ValóVilág is ellenük megy, így mindegyik nézettsége jelentősen csökkent. A legtöbb azonban a csatornaátlag alatt csupán néhány százalékponttal van elmaradva, így még mindig közepes, illetve jó eredményeket produkálnak. Kivéve A zöld íjászt, mely a 2. évad kezdete óta nem tudott jó számokat hozni, sőt az elmúlt hetekben részről, részre folyamatosan esett a nézettsége. Így nem meglepő, hogy a csatorna most a műsorváltozás mellett döntött és nem adja tovább ebben az időpontban a sorozatot.

Szerencsére azonban nem küldi szünetre, csak későbbi kezdést kap. A zöld íjász mostantól a főműsoridő után, péntekenként 23:10-kor folytatódik. Az eddig itt látható Gyilkos elmék ismétlése így lekerül a képernyőről.
A zöld íjász helyére viszont egy másik RTL-es széria kerül. A Castle eddig hétfőnként került képernyőre, de a Showder Klub mai folytatása miatt az eredeti tervek szerint szünetre ment volna. Jó hír viszont, hogy A zöld íjász átpakolása miatt a sorozat mégse megy pihenőre, csak új időpontban, péntekenként 22:10-re kerül át. (Fotó: RTL Sajtóklub)

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét

hirdetés