Tavasszal több sorozatpremier is lesz az egyik legnézettebb hazai kábelcsatornán. Az RTL csoporthoz tartozó Cool folytatja az egyik népszerű sorozatát és több, korábban az RTL Klubon futó széria új évada is ide érkezik. Így a sorozatrajongóknak igencsak kedvez a következő hónapokban a tévéadó.

Még február elején elsőként írtuk meg, hogy a 2. után azonnal indul a Kemény motorosok 3. évada is. A sorozat 2. szezonjának záróepizódja múlt vasárnap éjszaka volt képernyőn, a folytatás pedig ennek a hétnek az utolsó napján érkezik. A 3. etap premierje március 2-án, vasárnap éjszaka 00:45-kor lesz, a folytatásban pedig továbbra is 23:45 és 00:45 között érkeznek az új epizódok.

Április 22-án jön a Vámpírnaplók Magyarországon még nem látott 3. évada is. Még tavaly tavasszal az RTL Klub programigazgatójával készített interjúnkban Kolosi Péter elmondta, hogy várhatóan nem az RTL Klubon, hanem a Cool-on folytatódik a sorozat. Ugyanis a széria első két évada az anyacsatornán ment, de a második szezon többszőri pakolgatás után is rossz nézettséget hozott. Szintén tavaly, az év végén tudtuk meg, hogy az RTL csoport tavasszal tervezi a folytatást a Coolon. A folytatás pontos premierdátuma ma lett bejelentve, de azt, hogy milyen időpontban érkezik a 3. évada, még nem tudni.

hirdetés

Az egyik legnépszerűbb vámpíros sorozat mellet, egy másik fontos szériát is átvesz a kábelcsatorna az RTL Klubtól. Április 26-án lesz A rejtély 4. évadának premierje a Coolon. A széria első három etapja az elmúlt években az RTL Klubon volt látható, de a 3. szezon rossz nézettsége miatt, a végén már éjszakára került a produkció. Bár az, hogy csatornát vált A rejtély csak most lett bejelentve, de számítani már lehetett rá. Az, hogy melyik sávba kerül majd a sorozat, még itt sem lehet tudni.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához