Az RTL Klubon tavaly februárban ment utoljára napi vetélkedő, az Éjjel-Nappal Budapest indulása óta viszont nem volt látható. A csatorna egy ideig nem számolt hasonló műsorral, de december óta már tudjuk, hogy Sebestyén Balázzsal érkezik a folytatás. A napokban az is kiderült, hogy március 3-án indul a Négyen négy ellen – A családi játszma és a Híradó után kerül képernyőre. De mivel az RTL Klub főműsorideje már így is telítve van és nem volt szó egyik műsor megszüntetéséről sem, az új vetélkedő miatt a csatornának változtatnia kell a struktúráján.

Márciustól a Fókusz új időpontot kap, 19:30-ról átkerül az esti Híradó elé, így 18 óra előtt pár perccel fog képernyőre kerülni – tudta meg a SorozatWiki. A magazin az RTL Klub indulása óta este volt látható, így ezzel a döntéssel 16 év után kerül ki a főműsoridőből. A döntés logikusnak tűnhet, hisz az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt sokkal jobb nézettséget hoznak, mint a Fókusz, így azokat nem lenne érdemes átpakolni.
A Négyen négy ellen – A családi játszma (ez lesz a végleges címe) a Fókusz helyére, 19:30-ra kerül, viszont csak nagyjából 20-30 perces adásideje lesz. Az utána kezdődő napi és heti sorozatok így megint csúsznak és 5-10 perccel kezdődnek később majd.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre