Utoljára, 2012 végén távozott eredeti szereplő a Barátok köztből. A Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert kiírták a sorozatból, a történt szerint egy balesetben lezuhant egy magas ház tetejéről és meghalt. Az esemény felforgatta a Mátyás király tér életet, mely azóta is kihat az ott lakokra. Ma este pedig kiderült, újabb a kezdetek óta látható szereplő tűnik el a sorozatból.

A Berényi Claudiát megformáló Ábrahám Edit (a képen balra) a ma esti Fókuszban bejelentette, hogy kiszáll a Barátok köztből. A színésznő közel 16 éve, a kezdetek óta, szerepel a sorozatban, sőt, végig az övé volt az egyik legfontosabb karakter. “Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen az elmúlt évek során a stúdió szinte már az otthonommá vált. De azt hiszem, eljött az idő, hogy kicsit lassítsak, és több időt áldozzak magamra is. Én is sajnálom, hogy Claudia szabadságra megy a Mátyás király térről, de annyit elárulhatok, hogy nem örökre. Időnként azért láthatják majd még a nézők – mondta el Ábrahám Edit a Blikknek.

A színésznő már egy ideje nem forgat, de a nézők még hetekig láthatják őt az RTL Klub képernyőjén. A Barátok közt producere a Blikknek a többek között a folytatásról is beszélt. “Mindannyian nagyon sajnáltuk Edit elhatározását, mivel mindannyian imádjuk Claudiát. Pontosabban imádjuk utálni azt, ahogy keveri a szálakat. De meg kell érteni, ha valaki 16 év után lazítani szeretne egy kicsit. Viszont megpróbáljuk úgy bonyolítani a cselekményt, hogy Claudia hiánya ne tűnjön fel, de időnként ő maga azért feltűnik majd” – nyilatkozta Kalamár Tamás. (fotó: RTL Sajtóklub)

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei