A Bűnök és szerelmek január 7-én indult a TV2-n. Az országos csatornán hétköznap esténként volt látható egészen február 22-ig. Akkor még úgy volt, hogy március 25-én folytatódik a TV2-n, de a rossz nézettség miatt végül a csatorna mégsem folytatta. Végül április 2-ától a SuperTV2-n tért vissza a sorozat az egyik késő délutáni sávban. A TV2 nyáron – amikor a SuperTV2-n szüneten volt – még megpróbálkozott folyattatni a Bűnök és szerelmeket, de a katasztrofális nézettséget látván, három nap után végleg eltüntette a TV2-ről.
Ezután ősszel a SuperTV2-n délutánonként folytatódott a sorozat és egészen a múlt hét végéig képernyőn volt. Pénteken azonban a 150. epizódjával végleg véget ért a produkció, tudtuk meg a csatornától.
“A Bűnök és szerelmek már jó ideje a SuperTV2 programkínálatában szerepelt. A csatorna vezetősége nem lát további lehetőségeket a sorozatban, ezért a jövőbeni műsorstratégiánkban nem szerepel a Bűnök és szerelmek folytatása” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a SorozatWikinek. (fotó: SuperTV2)

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője