Szombaton brutálisan tarolt a VIASAT3. A magas nézettséget egy régi filmnek, a Jurassic Park 2. – Az elveszett világnak köszönheti. Részletek a csatorna közleményében:

Közel másfél éve nem volt olyan erős szombatja a VIASAT3-nak, mint augusztus utolsó napján. A 18-49-es korosztályon mért 6,1%-os napi közönségarány nagyban volt köszönhető a Jurassic Park 2. – Az elveszett világ című szuperprodukciónak, amely a nettó 15,0%-os közönségarányával valamennyi kábeles csatornát, illetve az országos TV2-t is jócskán maga mögé utasította, sőt, a film második felével piacvezető volt.

hirdetés

Fenti remek eredményével a VIASAT3 idei legnézettebb műsora lett a mozi, továbbá a 35. héten és augusztus hónapban sem talált legyőzőre a kábeles kereskedelmi csatornák műsorai között. A heti második helyet az RTL-es csatornákon idén ötödször, 2011 óta tizenharmadszor látható Rambo 2. foglalja el, több mint 30%-kal alacsonyabb nézettségi értékkel. A 35. heti kábeles nézettségi toplista itt látható:

A VIASAT3-mal egy időben a testvércsatorna, a VIASAT6 is kimagasló nézettséget produkált (1,6% SHR), így minden idők legsikeresebb szombatját ünnepelték az MTG-csoport magyarországi csatornái.
Forrás: Nielsen Közönségmérés (nettó, azaz reklámbreak nélküli nézettségi értékek) – A film idősávja: 2013 aug. 31. 19:16 – 21:52

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban