A mozifilmek alapján készített sorozatok mindig veszélyes vállalkozást jelentenek, ahogy azt a Bates Motel és a Hannibal felemás nézettségi sikere is mutatja. A Légió című egész estés sztori alapján készülő pilot azonban új esélyt adhat a háborúzó angyalokról szóló produkciónak, ami a filmszínházakban igencsak erőset bukott. A 2010-es történetben Paul Bettany (képünkön) alakította Mihály arkangyalt, aki a Földre érkezve egy csomó démonnal volt kénytelen farkasszemet nézni.
A nézők szemében bukás volt a film, a bevételeket figyelembe véve azonban fényes sikert aratott a Légió, ami 40 milliót hozott. Míg a gyártás 26-ba került. A tévés adaptációt berendelte a Syfy, ami azért is izgalmas hír, mivel az Odaát (Supernatural) következő évada is a szárnyas lényekről fog szólni előreláthatólag. Itt a vetélytárs?
A sorozat a Dominion címre fog hallgatni és az emberek és angyalok háborújába enged majd betekintést, egy olyan katona szeme által, aki rájön, hogy ő lehet a béke és a megoldás kulcsa. Scott Stewart, a Légió rendezője dirigálja majd a pilotot és ő lesz az executive producer is.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

hirdetés