Nagyon gyorsan, az Amerikai Horror Story első évadának júliusi premierje után már be is mutatja augusztus 30-án a Viasat6 az eredetileg FX-en futó produkció 2. szezonját – írja az Origo. A folytatással kapcsolatos érdekesség, hogy a készítő (Ryan Murphy) és a főszereplők magja (Jessica Lange, Evan Peters, Lily Rabe) nem változott, sőt a folytatásban még komolyabb szerephez jut a Star Trekből és a Hősökből ismert Zachary Quinto és Sarah Paulson.
Antológiáról van szó, mégpedig az ijesztgetős fajtából, így az előző etapban megismert szellemjárta ház helyét egy őrültek háza veszi át, ahova még az Ördög is beteszi a lábát. Mégpedig szó szerint. Talán az egyik legsokkolóbb, mégis legjobb amerikai sorozatról beszélünk, amivel csupán a Walking Dead tudja felvenni a versenyt, ha durvulásról van szó.
Az Amerikai Horror Story 3. évada Amerikában már be van rendelve, így sikeresnek nevezhető az egyedi hangvételéről ismert műsor. A sorozat idén már 17 Emmy-jelölést kapott, így eggyel vezet a Trónok harca előtt.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

Hétvégi, Drága örökösök különkiadása lesz az RTL vadonatúj vetélkedőjének

hirdetés