Alig vagyunk túl az előző műsorváltozáson máris itt egy újabb. Szerdától ismét átvariálja a TV2 az esti műsorstukatúrját. Ugyan a Tények továbbra is 18:30-kor kezdődik majd, de 10 perccel rövidebb kiadással jelentkezik. A Család titkok 19:30-ról 19:15-re kerül változatlan műsoridővel. Az Aktív is 15 perccel hamarabb indul, de itt az adás megfeleződik, így 25 helyett, szinte észrevétlenül rövid 12 perces lesz majd. A Bűnök és szerelmek helyére pakolt Hal tortán 21:05-ről 20:35-re kerül. Az esti sorozatok és filmek így egy időben az RTL Klub-os kezdésekkel, 22:05 helyett 21:35-kor indulnak majd.

A múlt héten finálézó Sherlock és Watson helyére rögtön a műsorváltozás első napján, szerdán egy új sorozat indul. A Hazugságok gyűrűjében (The End/Son) egy új, 2012-es török pszicho-thriller széria, mely a Szulejmán ellen fog menni és csak úgy mint az RTL-es sorozat ez is dupla részekkel. A produkcióról a napokban bővebben is írunk.
Jövő hétén a rossz nézettség miatt eltünteti a TV2 az NCIS és az NCIS: Los Angeles ismétlését és egy új sorozatot hozz be a helyükre. A Gyilkossági helyszín (Homicide Unit Istanbul/Mordkommission Istanbul – a képen) egy 2008-as német krimisorozat, de csak úgy mint az előző újonc, ez is Törökországban játszódik. A produkció epizódjai 90 perc hosszúak. A sorozatról hamarosan részletesebben is beszámolunk.
Ezeken kívül délutántól kezdve éjszakáig szinten minden új időpontba kerül, így érdemes lesz a kedvenc TV2-s műsorok kezdéséről informálódni az interneten.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

hirdetés