A Barátok közt évadzáró részében ismét egy megdöbbentő, elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt izgulhatnak a nézők a sorozat nyári szünete alatt. Zsófi megcsókolta Miklóst. Úgy tűnik, hogy egy új szerelem szökken szárba. Vajon szó lehet igazán mély érzelmekről kettőjük között? És mit szól majd Claudia, Nóra és Zsolt mindehhez? – olvasható a produkció közleményében.

Az egész egy tisztességtelen ajánlattal kezdődött, amit Zsófi elfogadott, és ágyba bújt Miklóssal. Természetesen sokáig nem tudták megőrizni a titkukat, így Zsolt mindent elsöprő haragját sem kerülhették el. Mindezek ellenére Zsófi és Zsolt együtt maradt, megpróbálták megmenteni a házasságukat, és egy darabig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben megy, de Zsolt nem tudta elfelejteni, hogy Zsófi mennyire megbántotta, és egyre brutálisabban vett elégtételt kedvesén. Annyira megverte Zsófit, hogy a lány csak Júlia és Miklós segítségével tudott kórházba kerülni. Zsófinak szembe kellett néznie azzal a ténnyel, hogy Zsolttal nincs közös jövőjük. Kétségbeesésén Miklós támogatása enyhített, aki munkát és biztos támaszt adott Zsófinak. Kettőjük kapcsolata egyre inkább elmélyült, olyannyira, hogy Zsófi egy csókkal vigasztalta meg a fia miatt aggódó Miklóst. Vajon a történtek ellenére lehet köztük szó valódi érzelmekről?

Zsófi csókja a férfinak, vagy a megmentőjének szól? Bár Nóra azt állítja, hogy már soha többé nem akar semmit Miklóstól, de az szinte biztos, hogy megérinti majd, ha turbékolni látja Zsófit és Miklóst. Claudia imádja az unokahúgát, és az elmúlt években mindent megtett, hogy a lehető legtávolabb kerüljön Bartha Zsolttól, így nyílván nem lesz boldog, hogyha Zsófit másik ősellensége, Miklós oldalán látja majd. Nem is beszélve Bartha Zsoltról, aki mostanra már egyre jobban uralja dühkitöréseit, de megjósolhatatlan, hogy mit tesz majd, ha megtudja, hogy volt felesége és Miklós között több van, mint munkakapcsolat. Ha esetleg valóban elmélyülnek az érzelmek Zsófi és Miklós között, akkor lehet boldog az életük? Augusztus végén kiderül! (forrás: RTL Sajtóklub)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna