Kedd este tarolt az Sport1-en az UEFA Bajnokok Ligája a Sport1-en. A mérkőzést több mint 1 millió ember kísérte figyelemmel. Részletek a csatorna közleményében:

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 exkluzív háromórás keddi BL-műsorára több mint 1 millió ember volt kíváncsi. A Sport1 a kétórás csatával – amin a spanyol csapat kis híján teljesítette a lehetetlen küldetést – a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében több mint 21 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel az adott célcsoportban – a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva – a legnézettebb volt a mérkőzés alatt. Ráadásul az UEFA számára kiemelten fontos közönség, a 16-34 éves férfiak körében a közönségarány csaknem 27 százalék volt ebben az időszakban.

hirdetés

A szakértők korábban szinte lefutottnak látták a 2011–12-es szezon német és spanyol bajnokának párharcát, mivel egy hete a Dortmund Robert Lewandowski négy góljának köszönhetően 4-1-re legyőzte a Realt. Kedden sokáig úgy tűnt, a madridiaknak nem is lesz esélyük a továbbjutása, ám előbb Karim Benzema (83. perc), majd Sergio Ramos (88. perc) is betalált, ezzel okoztak meleg pillanatokat a BVB játékosainak és szurkolóinak egyaránt. A hátralévő 8 percben (6 perc volt a hosszabbítás) azonban már nem született gól, így eldőlt, a Dortmund lehet ott május 25-én a londoni BL-döntőben, ahol a Bayern München lesz az ellenfele.

A Sport1 a döntőt is élőben közvetíti, Méhes Gábor, „A Hang” a londoni Wembleyből jelentkezik majd május 25-én.
Borussia Dortmund – Bayern München: május 25., szombat, 19.00, Sport1 HD (élő)

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy pontosan mikor kerül fel a Star Trek: Deep Space Nine a SkyShowtime-ra

Brutális premierözön az HBO Maxon: 47 film érkezik decemberben a streaming szolgáltatóra

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n