Kedd este tarolt az Sport1-en az UEFA Bajnokok Ligája a Sport1-en. A mérkőzést több mint 1 millió ember kísérte figyelemmel. Részletek a csatorna közleményében:

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 exkluzív háromórás keddi BL-műsorára több mint 1 millió ember volt kíváncsi. A Sport1 a kétórás csatával – amin a spanyol csapat kis híján teljesítette a lehetetlen küldetést – a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében több mint 21 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel az adott célcsoportban – a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva – a legnézettebb volt a mérkőzés alatt. Ráadásul az UEFA számára kiemelten fontos közönség, a 16-34 éves férfiak körében a közönségarány csaknem 27 százalék volt ebben az időszakban.

hirdetés

A szakértők korábban szinte lefutottnak látták a 2011–12-es szezon német és spanyol bajnokának párharcát, mivel egy hete a Dortmund Robert Lewandowski négy góljának köszönhetően 4-1-re legyőzte a Realt. Kedden sokáig úgy tűnt, a madridiaknak nem is lesz esélyük a továbbjutása, ám előbb Karim Benzema (83. perc), majd Sergio Ramos (88. perc) is betalált, ezzel okoztak meleg pillanatokat a BVB játékosainak és szurkolóinak egyaránt. A hátralévő 8 percben (6 perc volt a hosszabbítás) azonban már nem született gól, így eldőlt, a Dortmund lehet ott május 25-én a londoni BL-döntőben, ahol a Bayern München lesz az ellenfele.

A Sport1 a döntőt is élőben közvetíti, Méhes Gábor, „A Hang” a londoni Wembleyből jelentkezik majd május 25-én.
Borussia Dortmund – Bayern München: május 25., szombat, 19.00, Sport1 HD (élő)

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét