Január közepén derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a Vili bácsit alakító Várkonyi András súlyos érrendszeri probléma miatt kényszerpihenőre vonul. Néhány héttel később távozott is a sorozatból. Ezt a sorozat nézőinek a nagyjából 2 hónapos csúszás miatt még nem érzékelik, de heteken belük a képernyőről is eltűnik. A távozást követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvéd Kórházában műtéten esett át, majd 5 hetes pihenőn volt a Balatonfüredi Szívkórházban.
“Eleinte csak feküdtem és lábadoztam, a felépülés során azonban már tudtam olvasni, írni, és tévét nézni. A szanatóriumban gyakorlatilag csak az utolsó három-négy napban tudtam kimenni az épületből, akkor is kísérővel. Egyedül nem mozoghattam, mert volt példa arra, hogy valamelyik beteg összeesett séta közben. Nagyon vigyáztak rám és mindentől óvtak, én pedig az összes szabályt betartottam a gyógyulás érdekében” – mesélte Várkonyi András az origo-nak.
A színész mára azonban sokkal jobban van, így a Barátok közt nézőinek nagy örömére március 11-től újra forgat. A fokozatos terhelés miatt eleinte csak kevesebbet, majd egyre többet szerepel majd a szappanoperában. Így Vili bácsi karakterét a sorozat nézői csupán pár hétig kell nélkülözniük és az eltűnése után pár héttel már újra képernyőn is lesz. (fotó: RTL Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre