Január közepén derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a Vili bácsit alakító Várkonyi András súlyos érrendszeri probléma miatt kényszerpihenőre vonul. Néhány héttel később távozott is a sorozatból. Ezt a sorozat nézőinek a nagyjából 2 hónapos csúszás miatt még nem érzékelik, de heteken belük a képernyőről is eltűnik. A távozást követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvéd Kórházában műtéten esett át, majd 5 hetes pihenőn volt a Balatonfüredi Szívkórházban.
“Eleinte csak feküdtem és lábadoztam, a felépülés során azonban már tudtam olvasni, írni, és tévét nézni. A szanatóriumban gyakorlatilag csak az utolsó három-négy napban tudtam kimenni az épületből, akkor is kísérővel. Egyedül nem mozoghattam, mert volt példa arra, hogy valamelyik beteg összeesett séta közben. Nagyon vigyáztak rám és mindentől óvtak, én pedig az összes szabályt betartottam a gyógyulás érdekében” – mesélte Várkonyi András az origo-nak.
A színész mára azonban sokkal jobban van, így a Barátok közt nézőinek nagy örömére március 11-től újra forgat. A fokozatos terhelés miatt eleinte csak kevesebbet, majd egyre többet szerepel majd a szappanoperában. Így Vili bácsi karakterét a sorozat nézői csupán pár hétig kell nélkülözniük és az eltűnése után pár héttel már újra képernyőn is lesz. (fotó: RTL Sajtóklub)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

hirdetés