Március 17-től indul a TV2-ön a Született feleségek 5. évadja. Addig kedd esténként ismétlés látható a csatornán. Az 5. szezonban tartalmából:
Amikor öt évvel később Susan, Lynette, Bree és Gabrielle megpillantja Edie Britt 2013-as kiadását, eléggé meglepődnek. Edie ugyanis férjet szerzett magának, aki igen jó hatást gyakorol rá. Viszont az üröm az örömben, hogy Dave, a férj hatalmas titkot őríz, és az sem véletlen, hogy épp most tértek vissza a Lila Akác közbe.
Öt év elteltével Susan és Mike már elvált, Maynard-ot felváltva nevelik.Egy váratlan autóbalesetben Mike meghal. Susannek új szerelme van, Jackson, akivel még barátnői előtt is titkolja kapcsolatát. Lynette és Tom egyre inkább elvesztik az irányítást Preston és Porter felett, főleg azok után, hogy egy illegális pókerbajnokságot rendeznek a Scavo pizzériában, és folyamatosan később érnek haza a megbeszélt időpontnál. Bree Amerika szerte ismert szakácsnővé válik, és egy szakácskönyvön dolgozik. Katherine Bree segítője, ami egyáltalán nincs az ínyére, révén, hogy szinte mindent neki kell megcsinálnia Bree helyett. A hab a tortán már csak az, amikor Katherine észreveszi, hogy Bree még a nevét sem tüntette fel a könyvben. Gabrielle pedig egy slampos, teljesen átlagos amerikai nővé vált, ráadásul két elhízott és eleven kislányt illetve a teljesen megvakult Carlost is ő pesztrálja.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

hirdetés