Március 17-től indul a TV2-ön a Született feleségek 5. évadja. Addig kedd esténként ismétlés látható a csatornán. Az 5. szezonban tartalmából:
Amikor öt évvel később Susan, Lynette, Bree és Gabrielle megpillantja Edie Britt 2013-as kiadását, eléggé meglepődnek. Edie ugyanis férjet szerzett magának, aki igen jó hatást gyakorol rá. Viszont az üröm az örömben, hogy Dave, a férj hatalmas titkot őríz, és az sem véletlen, hogy épp most tértek vissza a Lila Akác közbe.
Öt év elteltével Susan és Mike már elvált, Maynard-ot felváltva nevelik.Egy váratlan autóbalesetben Mike meghal. Susannek új szerelme van, Jackson, akivel még barátnői előtt is titkolja kapcsolatát. Lynette és Tom egyre inkább elvesztik az irányítást Preston és Porter felett, főleg azok után, hogy egy illegális pókerbajnokságot rendeznek a Scavo pizzériában, és folyamatosan később érnek haza a megbeszélt időpontnál. Bree Amerika szerte ismert szakácsnővé válik, és egy szakácskönyvön dolgozik. Katherine Bree segítője, ami egyáltalán nincs az ínyére, révén, hogy szinte mindent neki kell megcsinálnia Bree helyett. A hab a tortán már csak az, amikor Katherine észreveszi, hogy Bree még a nevét sem tüntette fel a könyvben. Gabrielle pedig egy slampos, teljesen átlagos amerikai nővé vált, ráadásul két elhízott és eleven kislányt illetve a teljesen megvakult Carlost is ő pesztrálja.

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek augusztusban a Netflixre

Bejelentették a magyar HBO GO augusztusi premierjeit

Így jöttek létre A nagy pénzrablás legnépszerűbb karakterei (2. rész)

Véget ér a Life TV egyik ismert produkciója és távozik a csatorna egyik fontos műsorvezetője

Rövidebb Fókusz és újra minden nap A mi kis falunk – itt az RTL legújabb műsorrendje

Premierdátumot kapott a következő Marvel sorozat