A mai sajtóeseményen azt is bejelentették, hogy február 11-től már az RTL Klub-ot is HD minőségben nézhetjük. Azt, hogy éppen valódi HD adást látunk, vagy egy felkonvertáltat, azt a logóban megjelenő üres vagy teli HD felirat segít majd eldönteni. Az Éjjel-nappal Budapest február 11-i premierje (erről később részletesebben is be fogunk számolni.) pl. már HD minőségben lesz látható, de a Híradó, a Fókusz, a Reflektor, a Házon kívül és a XXI. század is magas felbontással érkezik ettől a naptól. A Barátok közt-öt se kell már sokáig rosszabb felbontásban néznünk, egy héttel később, 18-tól már ezt is HD-ben adják majd.


Ma este indul A hatalom hálójában 3. évada, 23:35-től. A sorozat első 2 szezonját már több éve adta az RTL Klub. Ahogyan azt már korábban olvashattátok, holnap este 22:30-tól jön A Grace klinika 8. évad. Pénteken érkezik a A zöld íjász (Arrow) 21:25-kor, rögtön dupla résszel. Korábban már erről is részletesen beszámoltunk. Érkezik továbbá a True Justice, The Following, Transporter, Jean Reno Jo valamint jön a Dr. Csont új epizódokkal is hamarosan az RTL Klub-ra. Az idei év újdonságairól már korábban részben beszámoltunk. Most nézzük az RTL II-t: Jön a Homeland – A belső ellenség (a képen), a Dallas első évada február végén minden szerdán 22:00-kor, majd ezt követően jön a második is amit eddig itthon még nem láthattunk, valamint Bud Spencer főszereplésével a 2010-es Nincs kettő séf nélkül február 23-tól. Jön New York-i FBI ügynökökről szóló, A Nyomtalanul is, ezt február 11-től láthatjuk majd.


Most nézzük a saját gyártású műsorokat. Segítség, bajban vagyok! című, konstruált reality érkezik az RTL II-re minden hétköznap este. A gyanú árnyékában-hoz hasonló műsorban ügyvédek és pszichológusok segítségével, jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel fog foglalkozni a műsor. Minden csütörtök este érkezik a szintén új produkció, a Gazdálkodj okosan! Ebben nehéz anyagi helyzetben lévő személyeknek, családoknak próbálnak meg tanácsadással segíteni. Az RTL magazin műsoraiból táplálkozó, új műsort kap Istenes Bence melynek címe: Péntektől péntekig. Itt az épp aktuális hét legérdekesebb riportjait nézhetjük majd újra, új köntösben.
(fotó: RTL II Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre