Január 23-án az esti film rekordnézettséget hozott a SuperTV2-nek. A novemberben indult tévéadó a Da Vinci kód alatt a 18-49-es korosztályban a 4. legnézettebb csatorna volt az RTL Klub, a TV2 és a Cool után. Részletek a SuperTV2 közleményében:

Kiemelkedő nézettséggel büszkélkedhet a SuperTV2! Január 23-án a 18-49-es célcsoportot vizsgálva a csatorna napi átlagos közönségaránya 2,16% volt, amellyel megelőzte az RTLII-t és a Story TV-t is. Jól teljesített a Jóban Rosszban tegnapi epizódja, amely 2.4%-os közönségaránnyal remekelt, ám a rekordot – 4,58%-os share-rel – a fél tíztől vetített Da Vinci kód állította fel és lett a csatorna eddigi legnézettebb műsora. A film alatt a SuperTV2 a 18-49-es korosztályt vizsgálva az ország 4. legnézettebb televíziója volt, olyan csatornákat maga mögé utasítva, mint a Film+, a Viasat és az M1.
A cégcsoport programinvesztíciójának köszönhetően még több – a Da Vinci kódhoz hasonló – nagysikerű, közönségkedvenc film várható a SuperTV2-n, emellett pedig olyan nagyszabású, szórakoztató műsor is látható lesz a csatornán, mint a február 10-én induló A Nagy Duett.
A fenti eredmények megerősítik, hogy a SuperTV2 rövid idő alatt a nézők számára is kedvelt, szórakoztató csatornává vált és a TV2-csoport csatornaportfóliója megkerülhetetlen szereplője a televíziós piacnak.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban